دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکترم یه شهر دیگس واسه تاریخ زایمان فردا نوبت دارم
دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
بخدا همین جمله سر تیتر تاپیکت بار منفی داشت خودت داری این ویروس رو به سمت خودت میکشونی مگه ما ...
باور کن اصلا نمیترسیدم اونروز،یکی تاپیک زده بود منم گفتم بیخیال بسپارید به امام رضا و خدا همه خواستن قورتم بدن که تو عقل نداری همین تویی که ویروسو وارد میکنی ترسیدم😥
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
کرو نا درسته نه کورنا ، خدا نکنه شما نکات بهداشتی رو رعایت کن دستت رو به صورتت نزن ماسک بزن دی ...
خو اسم اصلیشو مینویسم خطا میده😂😂😂😂
اگه مجبورنیستی نرو.اگه مجبوری ماسک بزن. دستکش دست کن و دستتو به ماسکت وصورتت نزن. بعدم که برگشتی دستکشتو بنداز دور. میتونی اسپری ضدعفونی کننده هم همرات داشته باشی