2777
2789

😒

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

منم امروز دارم میرم مگه میشه نری فقط اگه ماسک داری بزن بعدم دستاتو بشور

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا همین جمله سر تیتر تاپیکت بار منفی داشت

خودت داری این ویروس رو به سمت خودت میکشونی

مگه ما خدا نداریم؟ خدا خالق کل جهان هستی ازش بخواه که مراقبت باشه

خدا همین الانشم مراقبمونه، کافیه که شکرگزارش باشیم

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸
چی و کجا؟

دکترم یه شهر دیگس واسه تاریخ زایمان فردا نوبت دارم

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

کرو‌ نا درسته نه کورنا ، خدا نکنه شما نکات بهداشتی رو رعایت کن دستت رو به صورتت نزن ماسک بزن دیگه باید حسابی مراقب بود  😓😣 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
بخدا همین جمله سر تیتر تاپیکت بار منفی داشت خودت داری این ویروس رو به سمت خودت میکشونی مگه ما ...

باور کن  اصلا نمیترسیدم اونروز،یکی تاپیک زده بود منم گفتم بیخیال بسپارید به امام رضا و خدا همه خواستن قورتم بدن که تو عقل نداری همین تویی که ویروسو وارد میکنی ترسیدم😥

اگه خیلی واجبه بارعایت نکات ایمنی برو 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
کرو‌ نا درسته نه کورنا ، خدا نکنه شما نکات بهداشتی رو رعایت کن دستت رو به صورتت نزن ماسک بزن دی ...

خو اسم اصلیشو مینویسم خطا میده😂😂😂😂

باور کن  اصلا نمیترسیدم اونروز،یکی تاپیک زده بود منم گفتم بیخیال بسپارید به امام رضا و خدا همه ...

همه بیخود کردن شمام با عقیده خودت زندگیتو کن 

مراقبت کن حسابی خداهم تنهامون نمیذاره 

خو اسم اصلیشو مینویسم خطا میده😂😂😂😂

آهان درسته حق با شماست آخه از چند نفر دیگه هم دیدم و شنیدم میگن کورنا 😅😅 

شما راحت باش 🖐🏻🖐🏻 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
چجوری راحت نوشتی کرون ا

نه من نوشتم کورنا خطا نداد 😂😂 کرو ن ا خطا میده