2777
2789
عنوان

صلوات برای حاجت گرم شدن سریع هوا

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 58 پست
چون ویروسش به گرما مقاوم نیست.با حرارت از  بین میره

من برازجونم استان بوشهر هوام گرمه باز مبتلا شدن ولی گویا ویروسا از بین میرن با گرم شدن هوا هرچند درمورد ک رونا نمیشه مطعمن بود باز مبتلایی داشتیم شاید باید از این گرمتر شه هوا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم.دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی قم.بنده خدا تازه هم رئیس شده.وسط این اتفاقای بد دلم خوش ...

اره توییت نماینده قم تو صفحه شخصیشو دیدم بنده خدا دلم سوخت ایشالا شفا بگیره 

ما آبادانیا   
من برازجونم استان بوشهر هوام گرمه باز مبتلا شدن ولی گویا ویروسا از بین میرن با گرم شدن هوا هرچند درم ...

شدت شیوعش فروکش میکنه.چون یکی از مهم ترین راههای انتقالش لمس اشیاء الوده هست و وقتی اون جسم گرم باشه احتمال اینکه ویروس از بین بره زیاده

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
من برازجونم استان بوشهر هوام گرمه باز مبتلا شدن ولی گویا ویروسا از بین میرن با گرم شدن هوا هرچند درم ...

خداکنه یادرمانش پیدابشه یاهواگرم بشه

اینجوری همه مبتلا خواهندشد 

تحقیقات نشون داده بیشتردرمناطق سردوخشکه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خداکنه یادرمانش پیدابشه یاهواگرم بشه اینجوری همه مبتلا خواهندشد  تحقیقات نشون داده بیشتردرمنا ...

هر چند دلم نمیخواد گرم شه چون همین الانشم به شدت شهرمون گرمه ولی طرفای شما خدا کنه زودی گرم بشع 

اره توییت نماینده قم تو صفحه شخصیشو دیدم بنده خدا دلم سوخت ایشالا شفا بگیره 

الهی امین.من ترم دویا سه بودم مامانم مریض بود رفتیم پیشش واسه اندوسکوپی وقتی نگرانیم رو دید،کامل برام توضیح داد دارم چکار میکنم و مشکلش چیه و... قشنگ ارومم کرد😔😔یک انسان واقعی.امیدوارم خدا خاص هواشو داشته باشه چون اونم خاص هوای بنده هاشو داشته تاحالا

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
همیشه از گرمای شهرمون فراری بودم ولی اینبار بشدت منتظرم گرم بشه خداروشکر چند روزیه ک گرم شده

مشهدم دیرورهوا بهاری بود خداکنه گرم بمونه 

حداقل احتمال شیوع سریعشوکمترمیکنه 

میگن بعدیک ماه شیوع جهش پیدامیکنه

چین بااون امکانات روزانه حول وحوش صدنفرکشته داره میده 

یاقمربنی هاشم 

یاچهارده معصوم 

یاالله 

کمکمون کنید

مشهدم دیرورهوا بهاری بود خداکنه گرم بمونه  حداقل احتمال شیوع سریعشوکمترمیکنه  میگن بعدیک ...

خدا بهمون رحم کنه چاره ای نداریم فقط باید رعایت کنیم نریم جایی من ک همش خونم ولی شوهرم محیط کارش بشدت شلوغ میترسم نگران مردم مظلوم کشورمم بخدا حقمون نیس

ما آبادانیا   
خدا بهمون رحم کنه چاره ای نداریم فقط باید رعایت کنیم نریم جایی من ک همش خونم ولی شوهرم محیط کارش بشد ...

ازهمه سمت داریم می کشیم بازاین زلزله وسیل هم اضافه شده 

خدایا ظرفیت مردم ایران پره