2777
2789
عنوان

میکروپیگمنتیشن

95 بازدید | 10 پست

سلام .خوش اومدین به تاپیکم.اهل رباط کریمم.میخواستم بگم کار تاتو تو آرایشگاه انجام میدادم،حالا بخاطر بیماری که هست،خودم میترسم جای عمومی کار کنم،واسه ی مدتی میخوام تو خونه کار کنم،با قیمت مناسب.همه وسایل یکبار مصرف.

سایه ابرو ۱۵۰

هاشور ۲۵۰

بن مژه ۲۰۰

خط چشم۲۵۰

خط لب ۲۰۰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی سوال دارم ....من سال پیش انجام دادم...کمرنگ شده ولی ابروهای خودم پره فقط ی کوچولو دمشو زد ک اونجاش مو نذاره....حالا بنظرتون جاهای خالی ابروم ک سوزن خورده چی بزنم ک موهاش برگرده

ی سوال دارم ....من سال پیش انجام دادم...کمرنگ شده ولی ابروهای خودم پره فقط ی کوچولو دمشو زد ک اونجاش ...

احتمالا موهای ابروتونا زدین،واسه همین ریخته،ی کم تقویت کنید شاید بهتر بشه،ولی هربار از روی موهای ابرو بزنی هیچ وقت نمیریزه. ممکنه جایی که مو داره نگیره،ولی خوب میشه

ی سوال دارم ....من سال پیش انجام دادم...کمرنگ شده ولی ابروهای خودم پره فقط ی کوچولو دمشو زد ک اونجاش ...

ببخشید من اشتباه متوجه شدم،ابروتونا تیغ زدین موقع تاتو

ببخشید من اشتباه متوجه شدم،ابروتونا تیغ زدین موقع تاتو

وای ن عزیزم....من فقط قاب انداختم دور ابروم و چون ابروم صاف بود ی کوچولو خیلی کم دمشو زدن رفت بالا حالت  گرف...کل موهای ابروم هست ..فقط موقع قاب انداختن اونجایی ک سوزن خورده ی کوچولو موهاش ریخته میخام اونا در بیاد با چی تقویت کنم

وای ن عزیزم....من فقط قاب انداختم دور ابروم و چون ابروم صاف بود ی کوچولو خیلی کم دمشو زدن رفت بالا ح ...

بازم شرمنده عزیزم،همین از عطاری میتونی تهیه کنی.روغن بادام تلخ.قطره رزماری