2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت کاش همسر منم قبول کنه که البته اگرم نکرد مهم نیست

من خودم تک فرزندی دوست ندارم. بچه خیلی احساس بی پناهی می کنه

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم

من بیدارم

مردشور برده معلوم نیس کجاس نمیاد بچه مارو بده    

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
من خودم تک فرزندی دوست ندارم. بچه خیلی احساس بی پناهی می کنه

ولی خب مسئولیتش هم زیاده مثلا بچه اوردن این نیست که باخودمون بگیم میتونیم هرچندتا که خاستم داشته باشیم باید ایندشون رو تضمین کنیم و اینکه من بابچه پشت سرهم بشدت مخالفم

عاقا ولی تک فرزندی رو بزارین کنار بنظرم

من خودم دوتا داداش داشتم ۲ تا خواهر  

امکانات کم بود ولی لامسب هیچی جا خاهر برادر و نمیگیره

حداقل به اندازه یه حکم ۴ نفره بیارین

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
ولی خب مسئولیتش هم زیاده مثلا بچه اوردن این نیست که باخودمون بگیم میتونیم هرچندتا که خاستم داشته باش ...

اره درسته. اما نظر خود من دوتاست. حالا دوقلو بشه بهتر نشد با فاصله سنی دو سال. ولی یک دونه بچه هم خیلی لوس میشه از طرف خونواده های دو طرف هم بی پناه یکجورایی 

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم