2777
2789

دخترا خالم قراره با ی آقا ازدواج کنه ک از ازدواج قبلی ی پسر ده ساله دارن. با هم فامیلن.یعنی پسر خالمو دیده قبلا. حالا پسر از رفتن مادر و دور بودن از خانواده تو عذابه و خونه مادربزرگش زندگی میکنه. چون مادرش فعلا شرایط نگهداری نداره و پدر سره کاره.. عصبی شده پسره از تنهایی.. چکار میشه کرد خالم همش به فکره چاره اس. 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 

عزیزم... چه سخت.

خواهر منم این مسئله رو داره، بچه به شدت بهش وابسته شده و خواهرم عذاب وجدان اینو داره که نسبت بهش حس مادری نداره، و گاهی که اهصابشو خورد میکنه نمیدونه چیکار کنه... واقعا سخته.

تازه این بچه با مادربزرگشه و همیشه پیش خواهرم اینا نیست‌

یواش یواش بهش عادت میکنه

بهش محبت کنه

میگن از محبت خارها گل میشوند

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله ات خودش رو بهش نزدیک کنه باهاش بده سینما پارک جاهایی که بچه ها دوست دارن بهش این اطمینان رو بده که دوست داشتنش قلبی هستش 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
عزیزم... چه سخت. خواهر منم این مسئله رو داره، بچه به شدت بهش وابسته شده و خواهرم عذاب وجدان اینو دا ...

واقعا نمیدونیم چاره چیه و چی درسته.. آیا باید معرفی کرد یا نه

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 
عزیزم... چه سخت. خواهر منم این مسئله رو داره، بچه به شدت بهش وابسته شده و خواهرم عذاب وجدان اینو دا ...

عزیزم آدم بچه ی خودش گاهی کلافه اش میکنه و این طبیعی 

من بعضی وقتا دخترم واقعا عصبی م میکنه

فقط خواهرت به این فکر کنه اون طفلک خیلی به محبت نیاز داره و خلا عاطفی داره

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

خب چرا حس مادری نداره؟؟ ولی خالم پسره رو خیلی دوست داره چون فامیل بودن و پسر رو از کودکی میدید

عزیزم آدم بچه ی خودش گاهی کلافه اش میکنه و این طبیعی  من بعضی وقتا دخترم واقعا عصبی م میکنه ف ...

دقیقا... منم بهش میگم همیشه.

بچه ی بیچاره رو مادرش کلا ول کرده رفته. هیچ خبری هم ازش نمیگیره. خیلی طفلکیه.

یه بار پدرش به شوخی یه حرفی به خواهرم زد، بچه برگشت گفت اذیتش نکن بابا ولمون میکنه میره ها!!!  اصلا دلم کباب شد...

خب چرا حس مادری نداره؟؟ ولی خالم پسره رو خیلی دوست داره چون فامیل بودن و پسر رو از کودکی میدید

نداره دیگه... آخه بچه خو ش که نیست. طبیعیه.

ولی اینکه از قدیم میشناسن همو خیلی خوبه.

به نظرم لازم نیست از اول حس مادری داشته باشه نسبت به خاله ت. یه حالت دوستانه داشته باشن، اگه درست پیش بره کم کم ایجاد میشه.

دقیقا... منم بهش میگم همیشه. بچه ی بیچاره رو مادرش کلا ول کرده رفته. هیچ خبری هم ازش نمیگیره. خیلی ...

آخی عزیزم.. این پسر هم ی بوهایی از پدرش برده ک پدر با کسی آشنا شده چون مادرش رفته احساس مالکیت به پدر پیدا کرده و تو سر و صورت خودش میزنه می‌ترسه کسی بیاد پدرشم ازش بگیره واسه همین نگران پسر شدیم