2777
2789
عنوان

با این مریضی که اومده...

177 بازدید | 9 پست

بهترین و تنها ترین دوستم که حدود8ـ9ساله باهمیم عروسیش چندروز دیگس

شوهرامونم دوستن ولی رابطشون بخاطر یه سری حرفای اون اقا شکر اب شده

واسه عقدشون شوهرم نذاشت برم خودشم نرفت

حالا واسه عروسیشونم بخاطر این ویروس نمیزاره برم اخه یه پسر یکساله دارم و میترسیم بخاطرش

نه خودش راضیه نه خانوادش راضی میشن که برم.

شما باشین چیکارمیکنین؟

چی بهش میگین که دوستتون ناراحت نشه و رابطتون خراب نشه؟

اخه واسه عقدش که نرفتم خیلییی ناراحت شد و واسه عروسیش خیلیی اصرار داره که برم حتما

بنظرتون چیکارکنم؟

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

دوستت خیلی شجاعه که داره تجمع درست میکنه..من باشم اصلا نمیرم

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو علایم دارم نمیتونم بیام

فکر خوبیه

ولی من خوزستانم و انگار هنوز خوزستان خبری ازش نیست

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
دوستت خیلی شجاعه که داره تجمع درست میکنه..من باشم اصلا نمیرم

اخه کاراشونو از قبل کردن بعد این اتفاق شروع شده

این مسئله اصلا شوخی بردار نیست ، به فکر خودت نیستی به فکر بچت باش 

ببین سلامتی خونوادت برات مهمتره یا ناراحتی دوستت 

که اگه یه ذره منطق داشته باشه نباید ناراحت بشه

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
وای خیلی منطقی بگو میترسم مریض بشم و نرو

اخه هرروز داره استوری میزاره که اره اینجا نیستو از این حرفا و اینا و خیلی اصرار داره که برم میدونم نرم صددرصد ناراحت میشه

این مسئله اصلا شوخی بردار نیست ، به فکر خودت نیستی به فکر بچت باش  ببین سلامتی خونوادت برات مه ...

من خانوادم از همه چیز و همه کس مهمتره برام

مشکلی ندارم با نرفتن 

ولی امان از بی درکیه دیگران

فقط دوست ندارم که رابطمون خراب بشه