2777
2789
عنوان

کیامنتظر موعدشونن ک بی بی چک بزارن

170 بازدید | 29 پست

من پس فرداموعدمه خیلی استرس دارم 

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  پس فردا موعدمه قرار بود قرص بخورم بعد رابطه ولی ب عشق نی نی دار شدنمون نخوردم اقاهه هم در جریان نیست و خیالش راحته. دعا کنید بتونم سوپرایزش کنم 😓😓😓😊

خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝  من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی  امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍
من موعدمه ولی نشدم دوسه روز لک قهوه ای دیدم ولی دلدرد بشدت کمردرد سینه درد دارم واینکه تنبلی هم دارم ...

حتمالک لانه گزینی بوده

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  
حتمالک لانه گزینی بوده

نه عزیزم بیبی زدم منفی ولی نشدم همون لکه هم دوروز قبل موعد بود یروزبعد موعد زدم منفی بود ولی همچنان سینه هام دارن میترکن دلدرم گه گاهی دارم

بایاد خدا دلها آرام می گیرد 🥰😍
نه عزیزم بیبی زدم منفی ولی نشدم همون لکه هم دوروز قبل موعد بود یروزبعد موعد زدم منفی بود ولی همچنان ...

عزیزم بی بی روی بعضیااصلا نشون نمیده منم امروز باید پری میشدم و نشدم و درد دارم و دیروز بی بی زدم منفی شد بااینک این ماه دوفاستون خوردم برای تنظیمم من پلی کیستیکم.شما دارو مصرف میکنی برای تنبلی؟؟

عزیزم بی بی روی بعضیااصلا نشون نمیده منم امروز باید پری میشدم و نشدم و درد دارم و دیروز بی بی زدم من ...

گلم منم دوفاستون یدوفولیک ومتفورمین ولی این یه ماه هییییچ کدومو نخوردم اخه معدن داغون شده بود انشاالله که باشی فداتشم توکل بخدا

گلم منم دوفاستون یدوفولیک ومتفورمین ولی این یه ماه هییییچ کدومو نخوردم اخه معدن داغون شده بود انشاال ...

ممنونم گلم انشاللهوهمچنین شما

گلم منم دوفاستون یدوفولیک ومتفورمین ولی این یه ماه هییییچ کدومو نخوردم اخه معدن داغون شده بود انشاال ...

دوفاستونو ک میخوردی تنظیم بودی؟

ممنونم گلم انشاللهوهمچنین شما

فداتم هرچی خدا بخواد انشاالله راستی ببخشید اگه دوست داشتی جواب بده شما چند وقته اقدامی من ۵سال و خورده ای البته سرسری گرفتم یه ماه میرم دکتر ۳ماه نمیرم