الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پس فردا موعدمه قرار بود قرص بخورم بعد رابطه ولی ب عشق نی نی دار شدنمون نخوردم اقاهه هم در جریان نیست و خیالش راحته. دعا کنید بتونم سوپرایزش کنم 😓😓😓😊
خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝 من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍
نه عزیزم بیبی زدم منفی ولی نشدم همون لکه هم دوروز قبل موعد بود یروزبعد موعد زدم منفی بود ولی همچنان ...
عزیزم بی بی روی بعضیااصلا نشون نمیده منم امروز باید پری میشدم و نشدم و درد دارم و دیروز بی بی زدم منفی شد بااینک این ماه دوفاستون خوردم برای تنظیمم من پلی کیستیکم.شما دارو مصرف میکنی برای تنبلی؟؟
دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم
فداتم هرچی خدا بخواد انشاالله راستی ببخشید اگه دوست داشتی جواب بده شما چند وقته اقدامی من ۵سال و خورده ای البته سرسری گرفتم یه ماه میرم دکتر ۳ماه نمیرم