2777
2789
عنوان

بهتر و دلسوزتر از مادر وجود نداره بچه ها شمام حرف من قبول دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 42 پست
ن قبول ندارم پست ترین ادم زندگیم ک تباهم کردخانواده رو پاشوندهمه رو بدبخت وافسرده کرد مادرم ب ...

متاسفم برات چون من ندیدم بهتر از مادر شاید درک حرفت برام سخت باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر واقعي خودتون بودن  الان در قيد حيات هستن؟

جواب هر دو سوالت بله هست. سرو مر وگنده آخ هم نگفته همه رو راهی بیمارستان و روانشناس کرده خودش امید ب زندگی وانگیزه درحد خدا

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
متاسفم برات چون من ندیدم بهتر از مادر شاید درک حرفت برام سخت باشه 

خوشحالم برات عزیزم منم درکی از حرف تو ندارم دقیقا تعریفمون نقطه مقابل همه

ارزومیکنم خداسایه مامانتو باعزت وابرو احترام بالاسرخودتوبچهات نگهداره وایشون تندرست باشن ومحبتشون پایدار

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
من مادر بدی هستم میخوام طلاق بگیرم و پسر۶ سالم رو بدم باباش بزرگ کنه افسردگی گرفتم از دوری پسرم

اخی عزیزم معلوم بد نیستی که اینقدر تو فکرشی نمیتونی خودت نگهش داری

جواب هر دو سوالت بله هست. سرو مر وگنده آخ هم نگفته همه رو راهی بیمارستان و روانشناس کرده خودش امید ب ...

مناسفانه منم دیدم در بین اطرافیان همچین مادر هایی 

خیلی برای بچه ها سخته چون مادر بعد از خدا پشتوانه بچه هاست

خوشحالم برات عزیزم منم درکی از حرف تو ندارم دقیقا تعریفمون نقطه مقابل همه ارزومیکنم خداسایه ماما ...

قربونت عزیزم انشالله عزیزترین کس شمام همیشه سلامت باشه ممنونم از دعای خوبت 

جواب هر دو سوالت بله هست. سرو مر وگنده آخ هم نگفته همه رو راهی بیمارستان و روانشناس کرده خودش امید ب ...

چقدر بد 

حالا ماهم تو فاميل داريم مادراي بشدت بيخيال و فقط. به فكر خوشي خودشون تو بچگي ول كردن رفتن ولي الان كه بچه هاشون بزرگ شدن مادرو ميپرستن دو موردشون هم مادره خيانت ميكنه و ميره😕

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
نه عزیزم قبول دارم شاید مادر بدم باشه ولی اونم باید درک کرد موقیعت و شرایطش دید که چرا بد شده ولی خی ...

خوشیه زیاد بی مسئولیتی وخودخواهی تاپیکت فازش مثبته میخوام برات بمونه دلم نمیخواد ی کارشو بگم منحرف بشه تاپیک ارزوی بهترینارو دارم وامیدوارم روزی همسرت لایق بشه اونطور ک درکنارش ب ارامش برسی

اخی عزیزم معلوم بد نیستی که اینقدر تو فکرشی نمیتونی خودت نگهش داری

میتونم پدرش نمیدش 

اونم پسرم رو دوست داره

مجبورم کوتاه بیام تا طلاقم رو بگیرم

به امید روزی که پسرم خودش راصی باشه بیاد پیشم

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
مناسفانه منم دیدم در بین اطرافیان همچین مادر هایی  خیلی برای بچه ها سخته چون مادر بعد از خدا پ ...

مادر قوت قلب پدر پشتوانه ک من هیچکدومو تجربه نکردم

چقدر بد  حالا ماهم تو فاميل داريم مادراي بشدت بيخيال و فقط. به فكر خوشي خودشون تو بچگي ول كردن ...

کوچیکترین کار امثال مادر من خیانته فکرشو بکن دیگ چیه