2777
2789
الکی

الکی بگم جداشیم   تو بگی که نمیتونم 

من فقط عاشق اینم عمری از خدابگیرم

اینقدر زنده بمونم تا به جای تو بمیرم

هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت*  جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یه ترانه ای هست چیزی ازش یادم نمیاد اسم خوانندشم نمیدونم چکار کنم یادم بیاد😪😢فقط رستم آهنگه ...

ریتمش بزن بگیم واست

مثلا گیشدیری دیرین دیرین دین

گیشدیری دیرین ماااشالاا🥳ماااشالا آی ماشالااا💃💃💃
یس

خوبی؟

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
❤ شادمهر عقیلی ❤

ستوووون

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
سیاوش شمس....که شادمهرم مقلد اونه

سبکاشون زمین تا آسمون فرق دارن خواهر من😑

بدون شک ایرج چون جدا از اینکه تبحر بالایی در اجرای ردیف های آوازی داره صداش هم زیبا و گوشنوازه

لینک یکی از آهنگ هاش رو میذارم ببینید چطور تو اوج انواع و اقسام تحریرها رو به زیبایی اجرا میکنه:

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://tab-music.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%AC-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D9%84-%D9%85%D9%86/&ved=2ahUKEwi72InCp-jnAhVRURUIHYTxDdYQFjAAegQIBRAB&usg=AOvVaw0sWstebmo6CaUjmuvPLXmV

«کاربر آقا هستم» 
الکی بگم جداشیم   تو بگی که نمیتونم  من فقط عاشق اینم عمری از خدابگیرم اینقدر زنده بمونم ...

😆😆خدایی خیلی خوبی . منظورم اون نبود. یعنی جدی میگی طرفدار قمیشی هستی؟الکی نمیگی؟

.