2777
2789
عنوان

بهترین پزشک زنان تو مشهد از نظرتون کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 57 پست
اخه اول دکتر زنانی بود که رفتم 😂😂😂

جووونم😊الان بچه داری؟

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای دوستم بشم ان شاءالله زبونشون کوتاه بشه نمدونم چرا خدا بجای اینکه اونا رو سختی بده مارو سختی مید ...

خدا نکنه عزیزم 

فکن یه امتحانه هیچ وقت ناامید نشو کاملا امیدوار باش و استرس برات سمه 

یه فامیل داشتیم بعد از ۲۰ سال باردارشد ۳سال بعدش دوباره باردارشد اونم ۲قلو😍😍😍اصلا بفکرش نبود شمام پیگیر باش حتما ولی زندگیت رو مختل نکن

خدا نکنه عزیزم  فکن یه امتحانه هیچ وقت ناامید نشو کاملا امیدوار باش و استرس برات سمه  یه ...

دقیقا منم بارداری قبلیم اصلا به فکر نبودم که شد

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
برو عکس رنگی گلم من یک سال اقدام بودم ولی هیچی ک هیچی چون لولهام بسته بودن

عکس رنگی رفتم تابستون پارسال همه چی خوب بود

دکتر زهرا زارع برزشی برو تو بیمارستان رضوی میشینه  همسایمون نازا بود کلا الان دوقلو دارن منم دا ...

اره پیشش رفتم واقعا داروهاش روم جواب داد ولی نمدونم چرا نشد 

ای وی اف چرا نمیکمی

من طبیعی باردار شدم ای وی اف نمیکنم چون حس خوبی ندارم بهش ان شاءالله دوباره هم طبیعی باردار میشم