2777
2789
عنوان

بهترین پزشک زنان تو مشهد از نظرتون کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 57 پست
فقط تماس بگیر ببین هست یانه نوبت نمی‌خواد عزیزم بین چمران ۹و۱۱بالای تالار شهر دکتر احمد بهاری051385 ...

یعنی سرش خلوته ؟

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من اخرین بار سال۹۱ رفتم  اون موقع تلفنی بود

😯😯

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
ان شاءالله گلم  آهان من دارم دو ماهه رازیانه میخورم میگن خوبه تا ببینم چی میشه

از روز ۳ پریود تا ۱۴ ی فنجون عرق فراسیون بخور میگن خیلی خوبه منم اینماه میخورم 

خواهش میکنم  دیگه من اعتقاد پیدا کردم بهش ان شاءالله که به نوبتت نرسیده باردار بشی گلم

منم تعریفشو زیاد شنیدم دعا کن اینماه پریود نشم و دیگه حرف و حدیث پشتم تموم شه

ان شاءالله  عزیزم 🙏

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 

ان شاءالله خدا دامنتو سبز کنه 🙏🙏🙏

یه عقل به اونایی که حرف و حدیث پشت سرت میزنن بده 

الهی آمین

ان شاءالله خدا دامنتو سبز کنه 🙏🙏🙏 یه عقل به اونایی که حرف و حدیث پشت سرت میزنن بده  الهی آ ...

فدای دوستم بشم ان شاءالله زبونشون کوتاه بشه نمدونم چرا خدا بجای اینکه اونا رو عذاب بده مارو عذاب میده