2777
2789
عنوان

بهترین پزشک زنان تو مشهد از نظرتون کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔من اخرین بار پیش زهرا زارع پارسال همین موقع بود از پروسه امپول و سونو متنفرم 

من که کلا از دکتر و دارو دیگه حالم بهم میخوره توکل کردم به خدا سه سال و نیمه منتظرم هنوز که خدا صلاح ندونسته

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
من که کلا از دکتر و دارو دیگه حالم بهم میخوره توکل کردم به خدا سه سال و نیمه منتظرم هنوز که خدا صلاح ...

وای منم آخرم با گیاهی جواب گرفتم که اونم سقط شد 

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
مهناز منصوری خیلی خوبه تعریفش رو زیاد شنیدم 

اونم خیلی بد نوبت میده که

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
وای منم آخرم با گیاهی جواب گرفتم که اونم سقط شد 

الهی عزیزدلم 😔😔😔

ان شاءالله زودتر باردار بشی 

چی مصرف کردی عزیزم ؟

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
مطبش توچمران اگه بخواین شماره مطبش میدم ازساعت ۴:۳۰هست تا ۶:۳۰

اگه بدی که ممنونتم 

تلفنی نوبت میده؟

مهناز منصوری خیلی خوبه تعریفش رو زیاد شنیدم 

کجا هست 

الهی عزیزدلم 😔😔😔 ان شاءالله زودتر باردار بشی  چی مصرف کردی عزیزم ؟

ان شاءالله هردومون عزیزم زود جواب بگیریم 

ی مامای خونگی بود میرفتم نمدونم پودر بود

و رعایت عفونت با دوش واژینال جوش شیرین و ی گیاه که خودش داد

ولی خوب عالیه بنظرم ارزش داره 

میشه بگی چه جوری نوبت میده و کی مطبه؟

ان شاءالله هردومون عزیزم زود جواب بگیریم  ی مامای خونگی بود میرفتم نمدونم پودر بود و رعایت عف ...

ان شاءالله گلم 

آهان من دارم دو ماهه رازیانه میخورم میگن خوبه تا ببینم چی میشه