2777
2789
عنوان

فیلمی که از دیدنش پشیمون نشم

826 بازدید | 34 پست

فیلم معرفی کنین که به نظر خودتون خیلی خوب بوده باشه و ادم وسطش خسته نشه همه ژانری میبینم به جز ترسناک ولی خب ژانر درام و غمگین بیشتر دوست دارم ممنون

وزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهروند مطیع قانون

زندگیمو باهنر شروع کردم/ادامشو با تاریخ پیش بردم/شعارم انرژی مثبته/وعدم به خودم چند سال دیگس/به خودم قوله خوشبختیو دادم/زندگیمو کتاب میکنم چون من یه نویسندم/عشقم دلیل نفسامه و ضربان قلبش ریتم ملودیم/جلو میرم به امید موفقیت/غم وجود نداره جایی که شادی نیست سکوته/99.9.9بهترین روزه/من یه فمنیستم
جوکر رو دیدی؟

خيلي بده نميفهمم چرا ميخواس اسكار بگيره

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

Joker

The curious case of benjamin button

Blue valentine

Shutter island

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خيلي بده نميفهمم چرا ميخواس اسكار بگيره

خیلی قشنگ بود

زندگیمو باهنر شروع کردم/ادامشو با تاریخ پیش بردم/شعارم انرژی مثبته/وعدم به خودم چند سال دیگس/به خودم قوله خوشبختیو دادم/زندگیمو کتاب میکنم چون من یه نویسندم/عشقم دلیل نفسامه و ضربان قلبش ریتم ملودیم/جلو میرم به امید موفقیت/غم وجود نداره جایی که شادی نیست سکوته/99.9.9بهترین روزه/من یه فمنیستم
سکوت بره ها بنجامین باتن لئون حرفه ای این سه تارو بارها دیدم ولی بازم هی دلم میخاد ببینم جنگیرم ...

ترسناک نیس😐