زندگیمو باهنر شروع کردم/ادامشو با تاریخ پیش بردم/شعارم انرژی مثبته/وعدم به خودم چند سال دیگس/به خودم قوله خوشبختیو دادم/زندگیمو کتاب میکنم چون من یه نویسندم/عشقم دلیل نفسامه و ضربان قلبش ریتم ملودیم/جلو میرم به امید موفقیت/غم وجود نداره جایی که شادی نیست سکوته/99.9.9بهترین روزه/من یه فمنیستم
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
زندگیمو باهنر شروع کردم/ادامشو با تاریخ پیش بردم/شعارم انرژی مثبته/وعدم به خودم چند سال دیگس/به خودم قوله خوشبختیو دادم/زندگیمو کتاب میکنم چون من یه نویسندم/عشقم دلیل نفسامه و ضربان قلبش ریتم ملودیم/جلو میرم به امید موفقیت/غم وجود نداره جایی که شادی نیست سکوته/99.9.9بهترین روزه/من یه فمنیستم
سکوت بره ها بنجامین باتن لئون حرفه ای این سه تارو بارها دیدم ولی بازم هی دلم میخاد ببینم جنگیرم ...
ترسناک نیس😐