2777
2789
اره ممکنه تبخال باشه اما این ک میگی نامزدت رولبش تبخال داشته ربطی داره فداتشم اصلا تبخال تناسلی یه ...

هرکدوم باشه درمانی نداره متاسفانه

ای کاش یکی بود ک خودشم داشت یکم راهنمایی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبخال تناسلیه🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️هیچ درمانی نداره ازاین ب بعد تااخرعمرت میزنی هرچن وقت یکبار هروقت سیستم ب ...

خب اگ تبخاله چرا سه تا دکتر گفتن مشکوک ب زگیله؟😢دارم دیوونه میشم نمیدونم چیه چکار کنم 

خدا خیرت بده چرا ندادی حتما باید بدی پاپ اسمیر کی دادی؟

قبل بارداريم .تقريبن شش ماه پيش يا هفت ماه پيش دادم و گف سالمي و يكم عفونت كم داري .زگيلا ربطي ب جلوم نداشتن از پشت زدم از مقعد 😭😭😭نميدونمم چرا اينم بگم كه تو عروسي پريود شذم لباس زيرم خوني شد مجبور شدم لباس زير دختر خالمو بپوشم شايدم واسه اون بود 

توی لابیا زده اول دو تا بود این محلوله ک زدم مامانم نگا کرد میگ یکم بیشتر شده  ترخدا بگو اگ تج ...

سرکه سیب بزن به پنبه وباچسب بچسبون روشون هرروزپنبه اغشته به سرکه روعوض کن بزارشبانه روزباشه بعدیاسفیدمیشن یاسیاه وبعد1هفته محومیشن.ویتامین دی ومیوه های زردبخور سیستم ایمنی بدنت بالابره خوب میشی

خدا خیرت بده چرا ندادی حتما باید بدی پاپ اسمیر کی دادی؟

تو پاپ اسمير مشخصه اخه واژنم اصن نداشت از مقعد زده بودم تا يكم نزديك ب واژنم .ولي ب داخل نفوذ نداشت ؟!ولي تو پاپ اسميرم مسعله مشكوكي نبود

هرکدوم باشه درمانی نداره متاسفانه ای کاش یکی بود ک خودشم داشت یکم راهنمایی کنه

اره میشه رفت زگیل رو فریز کرد

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم