2777
2789
عنوان

چرا عروسی رو لغو نکردن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 38 پست

هر کس دیدگاه و راحتی خودش رو میبینه

عروسی که دورهمی بچه ها نبست دوساعت قبل تصمیم بگیرن و جمع بشن

ماهها قبل دنبال دوندگی وقت ارایشگاه و لباس و قرارداد تالار بودن . کدوم پولشون رو پس میده؟ 

اون‌موقع که پول دادن کرونایی در کار نبود . هر کس ناراحته نره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوی عرق وتافت وعطرولوازم آرایش وغذاوویروس قاطی میشه😷😷حداقلش تواون جمع چندتاسرماخورده هستند.

قطرات پراکنده ناشی از

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
بوی عرق وتافت وعطرولوازم آرایش وغذاوویروس قاطی میشه😷😷حداقلش تواون جمع چندتاسرماخورده هستند. قطرات ...

سرفه وعطسه روهم بهش اضافه کن

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.

عزیزم برو فقط دست و روبوسی نکن ..ژل ضدعفونی بخر اونجا اگه به میز و در دست دستتو تمییز کن ..بچه رو هم اگه میتونی بسپار به فامیل شوهرت 

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves
چون ک ر و نا رو با سرماخوردگی اشتباه گرفتن،چون دارن اشتباه میکنن،چون خودخواهن،وگرنه تو این اوضاع عرو ...

45نفر چیه  خیلییییی بیشتر از ایناست الا یه اشنا قم داشتم با مادر شوهرم صحبت میکرد میگفت قم  جهنمه خودشم میفت دارم میمیرم از بدن درد و تنگی نفس رفت بیمارستان اصلا جانداشتن میگفت من ک حالم بد بود بستری نکردن میگفت اونایی ک رو ب موتن میگفت انقدر میمیرن صداشو در نمیارن فک کن قم هم قرنطینه نکردن این ویروس همینطور در حال پخش شدنه 

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨