2777
2789
عنوان

بچه دوم

258 بازدید | 18 پست

سلام،ميخام اگه خدابخوادبارداربشم دوباره ودلم ميخادبچه دومم پسرباشه،کسي تجربه داره که براي پسردارشدن خانم واقاچه کارهايي بايدانجام بدن رژيم ودارو و...ازاين جورچيزا؟؟؟ممنون ميشم جواب بدين

زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بسلامتی توکل بخدا کن خواهر ازش بچه سالم و صالح بخواه  انشالله ب مراد دلت برسی

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒
باید خدا بخواد به قول خودت من بچه اولم دختره بچه دومم الان تو راهه وپسر هیچ کاریم نکردم .

ان شالله به سلامتي

زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا

عزیزم به خدا توکل کن و تغذیه و تایمی که میگن رعایت کن اگه صلاح باشه خدا بهت میده ولی زوری هیچی نخواید . من دوستم بچه دومشو نشونه گذاری آی وی اف کرد اخرم چیزی که نباید میشد شد. 

روانشناسی کودک
عزیزم به خدا توکل کن و تغذیه و تایمی که میگن رعایت کن اگه صلاح باشه خدا بهت میده ولی زوری هیچی نخوای ...

عزيزم ميشه کامل توضيح بدي

الان یه تاپیک بهت معرفی میکنم،لینک میزارم.

منتظرم