2777
2789
عنوان

چطوری بفهمیم که...

539 بازدید | 39 پست

کسی برامون دعا گرفته؟ 

من اعتقادی ندارما اما دیدم مادرشوهرم انجام میده 

الانم دو هفته س شوهرم از این رو به اون رو شده مدام حرفای مامانشو تکرار میکنه انگار کوره کره 

دیگه کم کم دارم شک میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی راحت میشه فهمید گلم 

دعا و جادو جنبل خرافاته

شاید شوهرت مثل شوهر خودم دهن بینه یا مشکل از جای دیگست

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

نمیدونم.اما چهار قل زیاد بخون،آیت الکرسی 

صدقه بده و در کل ارتباطت رو با خداوند خیلی ببشتر کن.

لا حول و لا قوه الا باالله العلی العظیم

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

دعا نگیرید بعضیا با اجنه در تماسن میارن تو خونتون از من گفتن😬

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
خانوما میشه جواب منم بدید اگه برای بخت گشایی طلسم بگیریم اثر داره؟چه مدت بعد اثرشو میزاره؟

واسه دایی من گرفتن 7ماه بعدش باز شد😐

جوری دنیام رو می‌سازم که خدا بگه بنده منه ها 😉 ............................................................................... ....... دورت بگردم خوب دورم زدی...!😔