2777
2789
عنوان

کیا طلاق گرفتن بیاین یه لحظه

636 بازدید | 14 پست

سخته ؟

پشیمون نیستید ؟

فک نمیکنین. با صبر طرفتون درست می‌شدهیا ابچه هاتون اذیت میشن 

الان راضی هستین

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره به شرایطی که میخای جدا شی

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

من چندین بار ب همسرم فرصت دادم ادم نشد....دیه بیخیالش شدم و جداشدم...ادما فرصت انتخاب بهتر و دارن اینکه طعم خوشبختی بچشن..من ادمارو نمیتونم عوض کنم ولی انتخابامو چرا میتونم عوض کنم 

من بچه نداشتم،اولش سخت بود،ولی الان راحتم.نه با صبر کردن چیزی درس نمیشد چون اخلاقاش عین باباش بود و مامانش عملا تو خونه نقش زن نداشت بیشتر کنیز بود.منم تو خونه ای بزرگ نشده بودم که زن کتک بخوره و اینا نتونستم تحمل کنم.

اگه مهریه بگیری و دستت تنگ نباشه روزی هزاربار خدارو شکر میکنی که عمرتو تلف نکردی ولی اگه کسی نداری حمایت مالی ازت بکنه بعدش پشیمون میشی چون تو جامعه هزارجور مشکل برات پیش میاد

بستگی داره محدوده مشکلات تاچه حدباشه .بچه باشه یانه تونواده تاچه حدحمایت مالی وعاطفی کنن.من درشرف جداییم البته من بایدهفته ی اول دوم که دیدم سرده وحیله گروددروغگو وبددل بایدمیومدم ولی یکسال صبرکردم که بهترشه خیییییلی تلاش کردم .نشدبدترشد

اگه مهریه بگیری و دستت تنگ نباشه روزی هزاربار خدارو شکر میکنی که عمرتو تلف نکردی ولی اگه کسی نداری ح ...

همکار من سالها پیش با ۳ تا بچه جدا شده،میگف ۵ سال طول کشید تا تونستم کار خوب گیر بیارم،قبلش کار خونگی انجام میدادم و خرجمو تامین میکردم،آدم نباید سر زندگیش ریسک کنه

باید هم شرایط ادامه زندگی رو بسنجی که واقعا نمیتونی ادامه بدی یا میشه درست کرد ، هم شرایط اونور رو یعنی بعد جدایی چیکار میخوای بکنی ، پشت داری ؟ خودت میتونی زندگیت رو اداره کنی ، بنظرت وضعت بهتر میشه ، اگه فکر میکنی هیچ راهی برا ادامه نیست و جدا بشی برات بهتره ، فکر سختی فراموشی و .. نباش بهرحال میگذره و به مرور زمان فراموش میکنی و خودت رو پیدا میکنی ، فقط عاقلانه و با توجه به شرایط خودت تصمیم بگیر که پشیمون نشی 

I have a voice, so do you
همکار من سالها پیش با ۳ تا بچه جدا شده،میگف ۵ سال طول کشید تا تونستم کار خوب گیر بیارم،قبلش کار خونگ ...

یعنی بری کارای خونه مردم رو بکنی؟!!! خب خونه شوهرت بمونی که لااقل مجبورش میکنن نفقه بهت بده. اگر اوضاع مالی ت درست نیست بشین تو خونت فوقش کارای اونو نادیده بگیر. فکر کردی بخای اونجور جاها کار کنی و تازه بگی مطلقه هم هستی یه مشت مرد مریض روانی راحتت میذارن؟

یعنی بری کارای خونه مردم رو بکنی؟!!! خب خونه شوهرت بمونی که لااقل مجبورش میکنن نفقه بهت بده. اگر اوض ...

کی گفت کار خونه مردم؟؟کارای خونگی از لیف بافتن و آرایشگری و خیاطی گرفته تا ترشی و مربا درست کردن.الانم که کارمند دولته و ماهی ۴ تومن درآمد داره بازم من ترشی و مربا و خیارشور ... اینارو از اون میخرم.در ضمن بعضی وقتا انقد شرایط بده که خونه ی مردم بری کار کنی بهتره بخدا،من ی زن مطلقه هستم فک میکنی تا حالا پیشنهاد نداشتم از نزدیک ترین اقوام تا همکارام،ولی وقتی رو ندی به کسی طرف میفهمه با کی طرفه،یکی از همکارام ی غلطی خورد ی کار کردم دیگه منو میبینه سلامم نمیده،پس مرد اگه از زن بترسه هیچ کار نمیتونه بکنه،ربطی هم به مطلقه و بیوه و ... نداره

ن من ی دختر دارم جدا شدم یک مدت ناراحتی بعد فراموش میکنی

مشکلت چی بود 

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
مشکلت چی بود 

خیانت میکردم فوق العاده وابستگی شدید ب خواهر و مادر داشت تا باهاش دعوام میشد نصف شب وسایلاشو جمع میکرد میگفت میرم خونه مامانم...دروغ زیاد میگفت..فحاشی میکرد الان شده حامی بچه ها بی سرپرست😂😂تو اینستا یک جور پس میذازه انگار پسر پیغمبر