2777
2789

راستش من دیشب گوشیم رو ازم دزدیدند تو فروشگاه ...نمی خواستم بابا و مامانم بفهمند چون دیگه برام گوشی نمی گیرند..دیشب تا صبح فکر کردم.تا برم شکایت کنم و ردیابی کنند بدون گوشی دق می کردم.شایدم اصلا پیدا نشه.زنگ زدم عمم اومد(خیلی بهش التماس کردم نمیومد  ).امروز باهاش رفتم گوشواره هام رو طلافروشی فروختم شد ۳۷۰۰ یه تومن هم از عمم قرض گرفتم یه گوشی مثل قبلیه خریدم.سیم کارتمم رفتم همراه اول سوختم یه جدید گرفتم...صداشم درنیوردم...کم کم از بابام پول می گیرم هم پول عمه رو میدم هم دوباره گوشواره میخرم  ...اگه می فهمیدند دیگه برام گوشی نمی خریدن...کار بدی کردم ؟!!!!!یا شما هم اگه جای من بودید همین کار رو می کردید!!!!فقط خدا کنه برا عکسای تو گوشیم مشکلی پیش نیاد ...

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

😐😐😐کارت خیلی بد بود

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش پدر مادرت دقت بیشتری تو رفتارشون کرده بودن ک حالا اینجوری نشه

از دید مادرانم توبیخت میکنم

از دید،دخترانه یکم بهت حق میدم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من بودم همزمان شکایتم میکردم چون میشه ردیابی کنن انگار

حالا شاید برم شکایت کنم..

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

ماه پشت ابر نمیمونه .

راست بگی رستگاری دروغ بگی گرفتاری !

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 
چراااا؟؟

چون اگ خانوادت بعدا بفهمن خیییییلی ازت دلخور میشن دیگ هم بهت بی اعتماد میشن کاش بهشون میگفتی ک حداقل شکایت و پیگیری میکردین

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶