2777
2789

بعد از دو هفته که سفارش رو آوردن دیدم اشتباه فرستادن.رو تختی سفارش دادم یه مدل دیگه آوردن.بعد از ۳ رو پیگیری میگن ما پیک نمیفرستیم پس بگیره،خودتون پست کنید.میگم من اگه شرایط از خونه بیرون اومدن داشتم که میرفتم مغازه خرید میکردم.میگن شرایط ما همینه در حال حاضر.

اشتباه اونا رو من باید جبران کنم.با این همه تبلیغات واقعا خدمات ضعیفی دارن

اووووف.حیف آدم دو ساعت وقت نزاره.بره بیرون خرید کنه واز نزدیک ببینه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم مشکل از پست شهر خودتون بوده که ۲ هفته طول کشیده

دیجی کالا واقعا دقیق هست

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

اخه روتختیو دیگه اینترنتی نمیخرن ک بعضی چیزارو باید ببینی بعد بخری من تاحالا هرچی ازش خریدم راضی بودم

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه بار یه میز شکسته برامون فرستادن خودشون اومدن تحویلش گرفتن‌ پولو هم پس دادن،البته حدود ۲ماه پیش بود الان نمیدونم چطور شده،خوبیش اینه همه چی داره،بدیش اینه جنس قلابی زیاد داره مخصوصا لوازم‌ ارایشاش