2777
2789
عنوان

مهریه ام رابخشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادت خبردارن؟

اره پدرم باید میومد امضا کنه راضی نبود میگفت نه ولی راضیش کردم گفتم پول محضر خانه رادادم 

توروخدا برای پسر سه سالم دعا کنید که شفا پیدا کنه ممنونم ایشالا خدا بهتون سلامتی بده 
تشکر هم نکرد؟😐

نه.فرصتش نشد شبم براش کیک گرفتم وبابچع هام میز وچیدیم ولی همکارانش هم دعوتش کرده بودن برا تولدش بیرون دیر اومد خونع  

توروخدا برای پسر سه سالم دعا کنید که شفا پیدا کنه ممنونم ایشالا خدا بهتون سلامتی بده 
نه.فرصتش نشد شبم براش کیک گرفتم وبابچع هام میز وچیدیم ولی همکارانش هم دعوتش کرده بودن برا تولدش بیرو ...

الان حس خودتوبگو

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰

حسم خوبه بالاخره بارضایت قلبیم بخشیدم برای اینکه بفهمه چقدر دوسش دارم و یکمم برای اینکه بادوستاش بیرون بود دیر اومد ناراحت شدم اخه بچه هام پنج دقیقه یکبار می گفتن کی کیک ومیبریم دور میز میچرخیدن ولی ساعت یک اومد ناراحت شدم وگریه کردم   

مهریه یه جور پشتوانه اس برا زن 

حالا اگه چیزی بنامت بزنه و قدر شناس باشه باز یه حرفی

من شوهرم همه چیزشو بنامم زده ولی حاصر هم نیستم ببخشم با این مرد خوبی هم هست حس خوبی ندارم به ببخشش مهریه ازش نمیگیرم ولی نمیبخشم هم هیچکی از آینده خبر نداره حتما یه خوبی هایی داره که مهریه گذاشتن واسه زن