2777
2789
عنوان

ریزش مو

173 بازدید | 40 پست

سلام ، یکی از بستگانم ریزش مو داره ، خانم هستن و ریزش موشون زیاده کف سرشون خالی شده خیلی بده ، دکترم میری فایده نداره یه قرص ویه شامپو میده راهکاری ندارین ،ایشون خیلی ناراحتن بابت ریزش موهاشون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لایک

فقط امضات😂😂😍❤

کاربره قدیمیم که به درخواست خودم کاربری قبلیم تعلیق خورد و یه مدت نبودم،ولی باوجوده اینکه عضو نی نی سایت نبودم بازم شبا میومدم تاپیکاتونو میخوندم اما اینکه نمیتونستم نظر بدم برام سخت بود😓دلمم براتون تنگ شده بود و بعد به مدت دیگه برگشتم😌😁💖                    دلا خوکن به تنهایی که از 
قرص بیوتین،شامپولامینین(من استفاده کردم جواب گرفتم)

من محلولشم‌ میزنم .‌اما شبایی که یادم میره فرداش موهام کمتر میریزه ‌ .نمیدونم ادامه بدم یا نه گفته حداقل ۴ ماه . من سه ماهه میزنم . اما شامپوش خدایی خوبه

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂

ببین منم مشکل ریزش دارم .برو توی پیج haircar_sigand, 

حتما برو درمان میشه بخدا

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

اول اینکه باید برن دکتر تا علت اصلی ریزش مو رو تشخیص بدن، علت های مختلفی داره مثل:کم خونی، اختلالات هورمونی، تیروئید و... 

بعد از اینکه  بیماری رو تشخیص  دادن،  درمان  رو شروع  کنید، در کنارش هر دفعه میرید حمام، تخم مرغ بزارین روی سرتون بمونه، سشوار رو کلا بزارید کنار و.... 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾