2777
2789

خیلی دلمو شکسته چندین سال بااحساساتم بازی کردم خودمم مقصر بودم نه به اندازه ی اون...۱سال خکرده ایه رفته ازوقتی رفت حتی یکم قبل ترش زندگیش بدشده تو بد راهی افتاده گاهی میگم حتما تقاص دل شکستمه...اخه گاهی کم اوردنی نفرینش میکردم😔دلم براش سوخت وضعشو دیدم و حتی براش دعامیکردم...اما با دوس دخترش میبینمش خیلی اذیت میشم خاطرات و حسرتا دیوانم میکنه دلم و قلبم و روحم میشکنه همش میگم خدایا کاری کن دختره این بلارو سرش بیاره و ولش کنه و به پاهام بیوفته.بنظدتون گناهه؟؟؟؟؟؟میگم اگرم این وضعش تقاصشه من راضی نیستم باید به پام بیوفته و دختره ولش کنه تا تقاص بشه.خدا به حرفموش میده؟؟؟؟؟؟؟ نگین چقد بد و...ای حالم‌ خوب نیس فقط خدا میدونه تو دلم چخبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی رو‌نفرین نکنه مخصوصا اگه واقعا دلت رو شکست اونو ببخش 

من قبلا یکی دلمو شکست نفرینش کردم بعد طرف بعد از یک هفته مریض شد و حالش به شدت بد شد و رفت تو کما 

البته نمیگم از نفرین من بود ولی عذاب وجدان گرفتم که چرا نفرینش کردم 

به نظرم اونو به خدا بسپار و به جای نفرین دعا کن خدا اونو به راه راست هدایت کنه

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد
موافقم مخصوصا دخترا من خودم اگر خریت نمیکردم تو زندگیم الان زندگیم زمین تا اسمون با الان فرق داشت

بله عواقبش خیلی بده برا همین گناهه

ولی کی قبول میکنه

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️