2777
2789
عنوان

پسرم سرماخورده خیلی نگرانشم 😔😔😔

1633 بازدید | 25 پست

پسرم 3/5سالشه از دیروز سرماخورده فقط ابریزش بینی داره و بدجور عرق سرد میکنه تب نداره بهش سرماخوردگی کودکان و استامینوفن میدم ...ینی دکتر ببرمش یا چن روز صبرکنم بهترنشد ببرم ؟ این عرق سردش نگرانم میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر ببر.

من امروز یه مطلب خوندم ک نوشته بود بچها مبتلا نمیشن

فقط سرما میخورن

ولی بزرگتر هاشون باید حتما دست هارو با اب و صابون بشورن.

الان شما بچه رو ببر دکتر حتما.

و حتما بهداشتتون رو رعایت کنین

دست هارو بشورین و ب دهن و بینی و چشم دست نزنین

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

داداش من 4 سالش بود شب تب داشت بجای اینکه ببرنشپیش یه دکتر متخصص بردن پزشک عمومی

اون پزشک از خدا بی خبرم دوز دارو رو کم داد

داداشم تشنج کرد😞  تودست مامانم بی جون بود چشماش باز اما پلک نمیزد

بعد از اون شب که بردنش بیمارستان کلی دارو دوز بالا مصرف کرد و دیگه هر بار بدنش ضعیف تر شد ودارو هاش قوی تر

الان هداروشکر کمتر مریض میشه اما دیگه قلقش دست مامانمه تورو خدا تا بچتون مریض میشه ببریتش پیش متخصص قبل از اینکه اتفاق بدی بیفته و یه عمر پشیمونی ب بار بیاد

هیچی😐
والا بااین شرایط میترسم بیرون ببرمش مطب دکترام ک شلوغ 

نه بابا بگیرش تو بغلت پایین نذارش اصلا. پد الکلی هم‌ببر

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری