2777
2789
عنوان

اونایی ک بچه زیر یک سال دارن

139 بازدید | 30 پست

بچتون برا غذا خوردن یک جا میشینه و مرتب  غذاشو میخوره ؟زیرش چیزی پهن میکنید میشینه ؟

پسرمن ۹ماهشه اصلا نمیشینه غذا بخوره فرار میکنه یه چیزو همه جاااا میماله و رو زیرانداز نمیشینه وسط  سفره میاد همه چیم بهم میزنه

ناشکری نمیکنم خداروشکر که سالمه ولی چطوری خوب تربیتش کنم 

شما موفق شدید؟

هرکس راهنماییم کنه برا دلش صلوات میفرسنم

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا پسر منم نه ماهه دقیقا اینطوریه الان به زور میخوام حتی بخوابونمش هی بلند میشه میشینه

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بچه منم ده ماهشه همیشه خوب غذا میخوره که بهش میدم البته سه چهار روزه خوب نمیخوره همش هی رو بر میگردونه البته موقع غذا خوردن خودمون میزارمش رو صندلی غذاش،، و با خیال راحت غذا میخورم، هنوز زوده نگران تربیتش نباش

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

عزیزم این خیلی عادیه کم کم عادت میکنه من بچه ام یک سال و ده ماهشه آنقدر زیرانداز براش پهن کردم و بهش گفتم بیا بشین خودت بخور که الان اگه منم یادم بره خودش میره زیر انداز رو میاره نمی زاره که من دهنش کنم خودش میشینه میخوره

بچه منم ده ماهشه همیشه خوب غذا میخوره که بهش میدم البته سه چهار روزه خوب نمیخوره همش هی رو بر میگردو ...

دلیل نخوردنش چیه؟

دندون داره ؟

بچه منم تازگی اینطور شده رو برمیگردونه دندونشم جوونه زده .روصندلی غذا میزارم گریه میکنه که بیاریمش

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 
پچه منم شبا همینطوریه

شبا هم تا صبح ده بار بلند میشه شیر میخوره صبح زود هم بیدار میشه موهامو میکشه که منم بیدار شم😢😢😢

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه