2777
2789
49 سال بنظرت چی میشه ؟؟؟خودش کع میگه شناسنامم براخودم نیس یه دختری بوده ده سال قبل من مرده شناسنامه ...

حتی اگه ایطورم باشه بازم پیردختره،خب عزیزم این احتمالا عقده ای شده،زیاد خودتو واسه حرفاش ناراحت نکن

ت
حتی اگه ایطورم باشه بازم پیردختره،خب عزیزم این احتمالا عقده ای شده،زیاد خودتو واسه حرفاش ناراحت نکن

نه دیگه حالا زیاد جدی نمی گیرمش ولی چوب بدجنسیاشو زباد خوردم هیچوقت نمیبخشمش ازوناییم هس که مسجدشون ترک نمیشه

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه حالا زیاد جدی نمی گیرمش ولی چوب بدجنسیاشو زباد خوردم هیچوقت نمیبخشمش ازوناییم هس که مسجدشون ...

آخ متنفرم ازین جور آدما،اگه میبینی میخواد بینتونو خراب کنه اصلا باهاش حرف نزن فقط در حد سلام

ت

نمیدونم دقیقا کیا ولی زیادن منفور

زنهایی که چشم بع شوهرای بقیه دارن یا خیال رابطه با نامحرم دارن یا زنی ک میره با مرد زندار طرح دوستی میریزه یا زنانی که ب بهانه سیر شدن شکم بچه میرن تن فروشی میکنن 

فک میکنم از اینا منفور تر نیس  کلمه منفور خیلی سنگینه فوری ب جاری و مادرشوهر ربطش ندین

آخ متنفرم ازین جور آدما،اگه میبینی میخواد بینتونو خراب کنه اصلا باهاش حرف نزن فقط در حد سلام

من کلا کاری به کارش ندارم ولی خوب چون مسئولیت همه چیزشون رو دوش شوهر منه دیگه خواهی نخواهی بحث پیش میاد شما فک کن برگه آچار دفتر بیمه ش تموم میشه شوهر من باید بخره خودشم خرپول 

من کلا کاری به کارش ندارم ولی خوب چون مسئولیت همه چیزشون رو دوش شوهر منه دیگه خواهی نخواهی بحث پیش م ...

ی شوهر واسش پیدا کنید ازدواج کنه راحت بشین

واسه شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی🥀
من کلا کاری به کارش ندارم ولی خوب چون مسئولیت همه چیزشون رو دوش شوهر منه دیگه خواهی نخواهی بحث پیش م ...

بدبختی اینه شوهرتم پشتشه،اگه نبود میگفت خواهر عزیزم پول بده برم برات بخرم من پول ندارم،یا اینکه خودت برو عوض کن

ت
بدبختی اینه شوهرتم پشتشه،اگه نبود میگفت خواهر عزیزم پول بده برم برات بخرم من پول ندارم،یا اینکه خودت ...

یک فیلیمیه صدهزارتومنو میاره جلو چش من هی میگه داداش بگیر اینجوری که نمیشه باید حساب کنیم بعد 40 میلیون پول بی زبونمونو سه ساله گرفته به روخودش نمیاره

به شوهرت بگو به روش بیاره ای بابا

اوه شوهر من لنقدر ازین پولا داده براش مهم نیس همین سرشبی یه برادر شوهر دارم بیکاره اومده میگه میخوام وام بخرم 50 میلیون تو بیا ضامنم شو ... باز خداروشکر قبول نکرد وگرنه یک عمر باید قسط وام یکی دیگه رو می دادیم ولی میدونم که با  این کار داداشش میوفته تو این فکر که براداداشش ماشین بخره آخه ماشین نداره 

اوه شوهر من لنقدر ازین پولا داده براش مهم نیس همین سرشبی یه برادر شوهر دارم بیکاره اومده میگه میخوام ...

بهش بگو این پولا حق منو بچمه باید واسه ما خرجشون کنی نه واسه یکی دیگه،به‌نظر من برو تا میتونی طلا بخر نزار یه کسی پول بده

ت