2777
2789
عنوان

هدیه روز مرد واس پدرشوهر چی میخرین دوستان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 31 پست
وسایلی مثل هدفون هندزفری و پاوربانک و اسپیکرای طرح دار هم می تونه گزینه خوبی باشه، البته ۱۵۰ تومن می ...

اصن اهل اینا نیس واس همین چیز خریدن واسشون سخته  

روضه هجر تو از پای دراورد مرا/کی شود با روی تو دیدار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول برا بابات بخر بعد اکر داشتی برا پدر شوهرت 

مسلما اگر پدرشوهرت هم برات حرج نمیکنه ولی پدرت یک عمر خرجت کرده

برا بابام از ماه پیش گرفتم چون میدونستم این ماه به مشکل میخورم.برا پدرشوهرم اگرردستم بود میگیرم حالا 

یه روسری واس مادر شوهر یه پیراهن واسه پدر ارزونتر بخر دیگه

خودمم همین فکرو داشتم اما قبلنم همینارو خریدم گفتم اگ چیزای بدردبخور دیگ ای باشه بد نیس

اول برا بابات بخر بعد اکر داشتی برا پدر شوهرت  مسلما اگر پدرشوهرت هم برات حرج نمیکنه ولی پدرت ...

بابام توقع نداره قربونش برم سهام عدالتم اگ ریختن گفتم ی چیزی واسش میخرم

اما  همینطوریم خوب نیس باهام چ برسه ب اینک نخرم بعد میگن زهرا نزاشته مسعود چیز بخرا

هیچی عیدی مم روهم هفته قبل دادن بهم تازه سیسمونی هم میخرن برام  😁😁

مگ سیسمونی رو خانواده دختر نمیخرن

مث اینکه شوهرش داره پول میده پدر شوهرشم شوهرشو بزرگ کرده

شوهرمم پول نمیده خخخخ اصن شوهرم گفت نمیخاد بخری باهاش لج کرده مثلا پدرشوهرم اومده باغچه رو اب داده اون تیکه ک ما گل رز کاشتیم آب نداده شوهرمنم عصبی میخاس بره دعوا من نزاشتم

خودم میخام لخرم براش

مث اینکه شوهرش داره پول میده پدر شوهرشم شوهرشو بزرگ کرده

شوهرش بهش پول هدیه میدع برا خودش،هرجور حساب کنی هم حق داره.چون ایشون کلر خونه رو برای جفتشون انجام میده و همسرش کار بیرون رو برای جفتشون 

همسرم هر ماه نصف حقوقش رو میاد میده به من میگه اگر تو تو خونه نباشی مواظب بچه که من نمیتونم کار کنم چون تو هستی میتونم پس نصف این پول مال توطئه

مذهبی هم فکر کنی شوهرش نفقه میدع بهش

مگ سیسمونی رو خانواده دختر نمیخرن

خب منظورمنم خانواده خودم بود ازطرف خانواده شوهر دعواهاش به خونه ما میرسه فقط

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه