2777
2789

واس مادرشوهرمم نتونسم چیزی بخرم شما چی خریدین میخام از پدرومادرشوهر روهم بیشتر ۱۰۰تومن نشه دسم خالیه

واس مامان بابام ک فک نکنم بتونم بخرم 

روضه هجر تو از پای دراورد مرا/کی شود با روی تو دیدار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی

نهایتا یه تبریک

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
خدایی خیلی زور داره منی که یه عمر قرمه سبزی و قیمه و میرزا قاسمی خوردم بیام تاوان خفاش خوردن یکی دیگ ...

همه جا این پستو میذاری؟

اوکی

ولی هنوز منشا بیماری مشخص نیست 

کسی نمیدونه واسه خفاش هست یا نه

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

هیچی عیدی مم روهم هفته قبل دادن بهم تازه سیسمونی هم میخرن برام  😁😁

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
خدایی خیلی زور داره منی که یه عمر قرمه سبزی و قیمه و میرزا قاسمی خوردم بیام تاوان خفاش خوردن یکی دیگ ...

چ ربطی به تاپیک داشت 

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!