2777
2789
عنوان

دلم بچه میخاد 😔

108 بازدید | 9 پست

کاش زندگیم آنقدر خوب بود که میتونستم. بچه فکر کنم تا حسرتشو بخورم 

با وجود مشکلات زندگی دلم میخاست بچه بیارم اما همسرم نمیخاست چون با خانوادش خوب نیستم 

اما الان خودمم نمیخام 

نمیدونم میتونم مادر شم یا ن یا فقط حسرتش میمونه 

😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کرونا میخوای بچه بیاری؟

بذار لبینیم زنده ی مونیم یانه

احساس میکنم دارم بین زامبیا زندگی میکنم😷

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
چرا خب مشکلتون چیه؟براچی با خانواده اونا مشکل دارین؟😢

خانوادش اهل دعوا انداختن و دخالتن حس میکنن اگه شوهرم پیش من باشه من اون از اونا گرفتم میخان پسرشون همیشه پیششون باشه که همسرمم کم همکاری نمیکنه 

بچه عروسک نیست، موجودیه که تا عمر داری باید تمام وقت و ذهن و فکرتو براش بدی،تا شرایط کامل محیا نشده نیارین اونم تو ایران که اصلا اشتباهه محضه، خودت که هیچ، در حق اون انسان  نیومده هم ظلمه، 

انقدر خودخواه نباش 

به فکر اون بچه باش که پدرش نمیخوادش و تو مشکلات خانوادگی دست و پا میزنه 

برای بچه دار شدن یا مشکلات رو حل کنید طوری که به خودتون هم ظلم نشه و فضای آرومی بوجود بیاد برای بچه،یا اگر مشکلات خیلی جدی هستن جدا شید و مجدد ازدواج کنید یه ازدواج خوب و سالم که بچه توش جایی داشته باشع 

بچه خودش تنش میاره، دیگه وای به حال اینکه از قبل هم محیط مساعد نبوده باشه

اینطوری که شمامیگی مشکوک به طلاقین این سال نشد یه سال دیگه 😕اول ببین شوهرت چجوریه بعدش حرف بزن باهاش  بعد بچه بیارین ظلمه خدایی اینطوری؟ حالا چندسالتون هس ابجی؟

تو آرزوها یه پوشه هست به اسم “حسرت به دل”که قشنگترین آرزوها توشه💔