2777
2789

ریس ام میدونم یک چند سالیه به پول رسیده ولی فراموش کرده گذشته خودش و .من به شدت دلم میشکنه از بی احترامیش،نمیتونم از کارم بیام بیرون ولی خودمم تحمل ندارم 

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با لحن بد حرف میزنه.اصلا تو جلسه ها انگار نیستم.حتی جواب سوالام و نمیده ولی همکارم که شوهرش دندون پزشکه همه جوره براش وقت میزاره

با لحن بد حرف میزنه.اصلا تو جلسه ها انگار نیستم.حتی جواب سوالام و نمیده ولی همکارم که شوهرش دندون پز ...

شمام ارج خودتو حفظ کن زیادسمتش نرو زیاد ازش سوال نکن فقط درحد کاری جواب و سوال و برخورد داشته باش باهاش

عزیزم برا بی فرهنگی دیگران خودتو عذاب نده...گدا که معتبر شود از خدا بی خبر شود اینجاس

چه جوری تحمل کنم دلم میخواد سره کار نرم ولی مهاله 

شمام ارج خودتو حفظ کن زیادسمتش نرو زیاد ازش سوال نکن فقط درحد کاری جواب و سوال و برخورد داشته باش با ...

سوال های من فقط کاریه ولی بقیه کاملا متفرقه

با لحن بد حرف میزنه.اصلا تو جلسه ها انگار نیستم.حتی جواب سوالام و نمیده ولی همکارم که شوهرش دندون پز ...

محیط کاریت اگه اذیتت میکنه یا نرو یا انتقالی بگیر

اعصاب ادم خورد میشع من یادم بودم جایی کار میکردن البته خصوصی مدیرم هی میگفت واسه دخترام فلانی اومده خواستگاری منم مجرد بودم خیلی دلم میشکست حالا دنیا چرخید چرخید دوتا دختراش طلاق گرفتن ولی من شوهرم خیلی سرتر ..

یا  ودود ...
چه جوری تحمل کنم دلم میخواد سره کار نرم ولی مهاله 

عزیزم کارتو برا ی مشت آدم احمق از دست نده...تو سعی کن کارتو به نحو احسن انجام بدی و به بقیه محل ندی اصلا..تو این اوضاع که کار گیر نمیاد برا چی کارتو ول کنی

به نظرم تو هم به بقیه محل نده اصلا

اینقدر احمق و نادانم که امروز با یکی قهر کنم فرداش یادم میره ،دلم میخواد قوی بودم .مگه پول باید شخصیت بیاره و احترام که اینجوری رفتار میکنه

سوال های من فقط کاریه ولی بقیه کاملا متفرقه

خب سوال زیادی نپرسین یا اگه کسی ازهمکاراتون بلده ازاونا ترجیحا بپرسین زیاد نگاهش نکنید و عااادی باشین درست میشه.ینی کلا بهش و ب رفتاراش توجه نکنین

عزیزم کارتو برا ی مشت آدم احمق از دست نده...تو سعی کن کارتو به نحو احسن انجام بدی و به بقیه محل ندی ...

برای همین وایستادم ولی اینقدر ناراحت و فمگینم که نمیتونم تمرکز کنم روی کارم تا زودتر به پیشرفت برسم 

خب سوال زیادی نپرسین یا اگه کسی ازهمکاراتون بلده ازاونا ترجیحا بپرسین زیاد نگاهش نکنید و عااادی باشی ...

دلم میگیره که من از همشون قدیمی ترم ولی چند نفر پولداری که اومدن این اقا کاملا نظرش و برگردونده