2777
2789
عنوان

چرا مدیریت احساسات ندارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 24 پست
بنظر میرسه اونجا تنها محل قرنطینه رشته البته فعلا چیزی دیگه نشنیدم

وضع شهرما از همه بدتره امکاناتش از همه جا کمتره وتسه مردم خودش امکانات نداره اونوقت زدن رتبه اول پذیرش کرونا 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

عطسه از نشونه های کرونا نیست .منم مثل تو ادم عصبی هستم 

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قم؟

نمیتونم بگم خدا ازشون نگذره به خدا شهرهای همجوار امکانات بیشتری دازند 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
لا اله الا الله به خدا از استرس خواب ندارم مظلومتر از شهر ما گیرنیاوردند دلم پره اینجا نمیشه حرف زد ...

شهر مظلوم احتمالا سیستانه؟چون مظلومترین شهر ایران سیستانه

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...
شهر مظلوم احتمالا سیستانه؟چون مظلومترین شهر ایران سیستانه

سیستان نیستم عزیزم ولش کن فقط دعا کن اون لیستو عوض کنن 

باشه ان شاالله که عوضش میکنن:(

ممنون