2777
2789
عنوان

باشوهر عصبیم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 25 پست
فقط خانوادش  بدبختی ما خانوادش  پدرمادرش هر بلایی سرم میارن من چقدر دیکه سکوت کنم و تحمل ...

من يه روشي پيدا كردم عاليه

رفتم خونه مادرشوهرم  گفت خونه تكوني كي انجام ميدي گفتم فرش بايد ببرم خونه مامانم بشورم چي كرد بي حيا عوضي كه اره بچم گناه داره تو سرما فرش بشوره كلي زر زد اونروز هيچي نگفتم 

دفعه بعد گفت ميخام پتوها رو بندازم حيات بابا بشورم يني پدر شوهرم 

گفتم واي بابا نشوريا بابا گناه داره عمل قلب باز كرده انقد گفتم پدرشوهرم گفت نميفهمه كه 

خلاصه دعواشون انداختم دلم خنك شد مادرشوهرم زر نزنه راجب همه چي

به اميد خدا منم به زودي مامان ميشم😍توكلت علي الله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه حرفات تکراری  حس میکنم دوسم نداره

بگو می دونم تکراریه، دعواهمونم تکراریه،چهمیشه کرد، اگه من کوتاه نیام،تو کوتاه نیایی، زندگیمون می‌پاشه.نه توخوشحال خواهی بود ونه من. 

بگو همه دعوادارن، انقد دعواهای ناحور که ما توشون خوبیم. بالاخره چهار روز هم صلح و صفا بوده بینمون. پس بهتره یه کم با عشق و معرفت با هم رفتار کنیم. 

از در این خونه بریم بیرون ، هیچی در انتظارمون نیست. هیچی بخت اول ادم نمیشه. با هم یاد بگیریم که بسازیم خیلی بهتره تا دوباره یه چالش بعد جدایی شروع کنیم.

دوستتداره، نگران نباش، اماخشمش غلبه داره. 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 
واقعا تاثیر داره ؟؟ چون قرص اعصاب که برام افاقه نکرد 

برا من صددر صد داشت

همیشه بخاطر مادر سلیطه ش  جنگ اعصاب داشتم

حالا نه دیگه

اخه هر چه بحرفی اونم کم نمیاره

من دیگه با اهن و اسیدفولیک   سکوت بودم  و اونم حرفی نمیزد

الان عاشقانه زندگی میکنیم و مادر سلیطه ش  حسرت میخوره

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.......

محل سگ ب خانوادش نده عزیزم بگیرب ی ورت.اگ قرار باشه همه سره خانواده شوهرطلاق بگیرن ک هیچی کله دنیا بایدتنهازندگی میکردن.خانواده شوهرم خیلی گوهن منم دیگ محلشون نمیدم دارن میسوزن توام اینکارو کن دوری ودوستی 

دلم که شکست اومیدوارم دلت بشکنه🖤
😂مگه عقب افتاذه ها دعوا میکنن

اره دیگه . زنوشوهر عقلشون کم باشه عین عقب افتاده ها میپرن ب جون هم. مام اوایل تو دوران شناخت قبل از ازدواج  عین عقب افتاده ها خیلی بجون هم میوفتادیم چون باهم اشنانبودیم . بعددیگه کم کم  اختلافها حل شد و ادم شدیم.

.