2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=125346178]ماهی دو ملیون بی اجازه از همسرش برداشت            &nb ...

بابا تازه چهار ماه مرده پولدار شده زنه عقده داشته انگار خیلی برداشت کرده باشه ده تومنه شوهر واسش زیاده شاید میخواد بدونه خرج چی شده نمیدونم

با مادر دزد ببخشید ها توجیج نداره و پدر کتک زن بچه نابود میشه ولی اومیدوارم استارتر بلایی سرش نیاااا ...

دزد😮😮😮😮

این اسمش دزدی نیست ،دزدی معنیش اینه مال کسیو بدون اجازه برداری برای خودت. تو زندگی مشترکهمه چی روشه مشترکه. 

اما باید با  هماهنگی بر میداشت

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

بابا تازه چهار ماه مرده پولدار شده زنه عقده داشته انگار خیلی برداشت کرده باشه ده تومنه شوهر واسش زیا ...

بلاخره مثلا موجودی این ماه یکدفعه دوتومن کم شه یارونمیفهمه؟مگخ میشه یا اونقدا داشتن که دوتومن به دید نیومده ومرده متوحه نشده

دزد😮😮😮😮 این اسمش دزدی نیست ،دزدی معنیش اینه مال کسیو بدون اجازه برداری برای خودت. تو زندگی مشتر ...

تو شوهرت کارتت رو خالی کنه ندونی کجا واسه کی خرج کرده دزدی نیست از صد تا دزدی بدتر هستش والله

بلاخره مثلا موجودی این ماه یکدفعه دوتومن کم شه یارونمیفهمه؟مگخ میشه یا اونقدا داشتن که دوتومن به دید ...

تو یه میلیارد و خورده ای دو تومن خورده ای جساب میشه از طرفی اس ام اس برا خودش میاد و یه جا نکشیده که گلم 

تو یه میلیارد و خورده ای دو تومن خورده ای جساب میشه از طرفی اس ام اس برا خودش میاد و یه جا نکشیده که ...

اها پس همون گفتم انقد موجودی زیاد بوده که بدید نیونده.حالا چحوری شوهرش فهمید چجوری سوتی داد؟

تو شوهرت کارتت رو خالی کنه ندونی کجا واسه کی خرج کرده دزدی نیست از صد تا دزدی بدتر هستش والله

نه معلومه شوهرم دزد نیست ، نگاه میکنم چرا اینکارو کرده دلیلش جی بوده.

شوهرش باید حواسش به خرج زنشم باشه که از سر نیاز خودش نره برداره. 

من موافق برداشتن نیستم اما اصلا دزدی نیست چون مااال خودشه. 

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

نه معلومه شوهرم دزد نیست ، نگاه میکنم چرا اینکارو کرده دلیلش جی بوده. شوهرش باید حواسش به خرج زنشم ...

ببینید من نمدونم ولی من با پول مامانم پیتزا بخرم بذارم یخچال خواهرم بخوره خونه رو خراب میکنم چون مال من بوده کاری ندارم پولش رو والدینم دادن اینم همینه

ببینید من نمدونم ولی من با پول مامانم پیتزا بخرم بذارم یخچال خواهرم بخوره خونه رو خراب میکنم چون مال ...

نه این اون نیست 

این زندگی مشترکه