2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیز عادیه اینجا

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
کاربرا بکنار.  همش بحث کروناس  تپش قلب گرفتیم دیگه

هرکی از خودش اعداد و رقم در میاره و واسه خودش پروفسوریه .نمیدونم فاز اونایی که هی میان تو دل بقیه روخالی میکنن چیه دقیقا

هرکی از خودش اعداد و رقم در میاره و واسه خودش پروفسوریه .نمیدونم فاز اونایی که هی میان تو دل بقیه رو ...

همینو بگو 

خدایا سرد این پایین از اون بالا تماشا کن🧡. اگه میشه فقط گاهی. خودت💛قلبامونو💜 ها کن🌹

بچه ها یه سوال من امروز شنیدم  این ویروس کرونا ممکنه کار کشورهای جهان اول باشه چون چین اقتصاد جهان را داشته میگرفته اینام این ویروس را انداختن جون چینیا وبعد جهان وواکسنشم دارن فقط میخوان حسابی بتازونن بعد واکسنشو رو کنن بنطرتون این حرف ممکنه صحت داشته باشه

هرکی از خودش اعداد و رقم در میاره و واسه خودش پروفسوریه .نمیدونم فاز اونایی که هی میان تو دل بقیه رو ...

باز واقعا بامطالعه و ...باشه آدم نمیسوزه.حرفاشون چنان کارشناسیه که بیچاره کرونا تعجب میکنه که واقعا اونطوریه؟

یا میان میگن داروش کشف شده سیر رو با میخک بجوشونید بخورید 😐😐ادم شاخ در میاره

MEOW