پسر من سه سال و نیمه مهدکودک می ره هنوز حرف نمی زنه فقط مامان بابا بیا و سلام کردن رو بلده. دوست نداره با بقیه بچه ها بازی کنه یا وقتی معلم براشون داستان تعریف میکنه دوست نداره بشینه. مدت طولانی تنهایی بازی میکنه اگه عصبانی بشه خیلی طول می کشه تا آروم بشه. وقتی ازش میخوام یه چیزی رو برام تکرار کنه اصلا به من گوش نمیکنه. قراره به زودی ببرمش پیش دکتر آیا ممکنه پسرم بیش فعال باشه؟ بچه های شما وقتی تو این سن بودن چطور بودن؟
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
دختر من چهار سالشه همینجوریه تو مهد نمیمونه که سخت میگیریا
بلژیک زندگی میکنم از دوسال و نیم مدرسه می ره معلماش خیلی نگرانن حتی تو یه کلاس جدا از بقیه بچه ها هست چون دوست نداره دور و برش شلوغ باشه تو کلاسشون فقط ۵ تا بچه س
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بلژیک زندگی میکنم از دوسال و نیم مدرسه می ره معلماش خیلی نگرانن حتی تو یه کلاس جدا از بقیه بچه ها هس ...
تا ۷ سال بذار بچگی کنه
از حالا تو قید کلاس نبرش
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
تا شش سالگی اجباری نیست ولی چون خودم هم درس میخونم باید ببرمش از طرفی میگن تو مهد بچه ها عادات اجتماعی رو یاد میگیرن و بعد تو مدرسه کمتر دچار مشکل میشن
دوتا بچه بیش فعال تو فامیل داشتیم یه دختر یه پسر. هیچ کدوم علائمشون اینطوری نبود
نکنه اوتیسم باشه! اوتیسمیا حرف نمیزنن و زود عصبی میشن و گوشه گیرن. البته اوتیسم هم خودش انواع و سطح مختلف داره
اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید
نه فکرنمیکنم اینطور باشه. شاید ببرن جایی که مشاور بیشتر داره تا رفتار درمانی هم درکنار آموزش باشه. ولی بازم بایه روانشناس مشورت کن ببین درمورد بچه نظرش چیه