2777
2789
عنوان

فقط یه نفر محض رضای خدا بیاد من مشکلمو بگم راهنماییم کنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعن باش مامانش اهل دخالته وقتی ب خودش اجازه داده این جوری بگه. و از همه مهم تر شوهرت خاله زنگه که ...

اره دقیقا پختگی نداره و نباید میگفت این حرفو اشتباه کرد 

اخه دوسش دارم و اونم دوسم داره دیگ طاقت شکست دومو ندارم😔😔😔یعنی میگی همه چی بهم بزنم؟

اسکرین هارو بخون از حرفای عصرمون گذاشتم

اینم اسکرین ها بگید چیکار کنم الان؟

خوب گفتي ديگه الان ديگه چيه مشكل؟سعي كن خيليم ديگه حرف گذشتتو نزني حالا نامزدت ميگه آيا چي بوده...خودتو بزن ب بيخيالي و بگو مهم نيسته چون واقعا هم مهم نباشه تموم شده ديگه اينكه اون آقا چيزي بگه از بيشعوري خودشه

اصلن بنظرت مادرش چرا باید همچین حرفی بزنه 

نکنه اصلن مادره اینو نگفته باشه و میخاد اتو ازت بگیره 

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
اره دقیقا پختگی نداره و نباید میگفت این حرفو اشتباه کرد  اخه دوسش دارم و اونم دوسم داره دیگ طا ...

نه نمیگم بهم بزن اما دوران نامزدیتو طولانی کن و رو اخلاق صوهرت کار کن عواقب فضولی حرفاتون به مادرشو بگو 

روانشناسی کودک
خوب گفتي ديگه الان ديگه چيه مشكل؟سعي كن خيليم ديگه حرف گذشتتو نزني حالا نامزدت ميگه آيا چي بوده...خو ...

اخه مشکلم الان این وسط مامانشه

میترسم همش بخاد دخالت کنه و باعث شه اذیت بشم

الان بنظرت از این حرف مامانش میتونم این برداشتو بکنم یا زوده برای این قضاوت؟

اصلن بنظرت مادرش چرا باید همچین حرفی بزنه  نکنه اصلن مادره اینو نگفته باشه و میخاد اتو ازت بگی ...

ن عزیزم خودش همه چیو میدونست

مامانش یخورده زیادی حساسه رو این قضایا

الان نمیدونم باید چیکار کنم

اخه مشکلم الان این وسط مامانشه میترسم همش بخاد دخالت کنه و باعث شه اذیت بشم الان بنظرت از این حرف ...

تو درباره دخالت نكردن بقيه تو مسائل خصوصي زندگيتون با نامزدت حرف بزن خيلي جدي بگو خيلي بدم مياد و فلانه دوست دارم ب خوبي با خانواده همسرم زندگي كنم ن اينكه دخالتي باشه و باعث نارحتي بشه براي هر دو طرف و اينم بستگي ب تو)نامزدت)داره ك بتوني اين حريمو حفظ كني 

اخه مشکلم الان این وسط مامانشه میترسم همش بخاد دخالت کنه و باعث شه اذیت بشم الان بنظرت از این حرف ...

اصلا مامانش به چه حقی همچین تهمتی به شما زده؟ببخشید ولی تلویحا شمارو ..کرده،یعنی چی که به پسرش گفته میترسم دوستات شماره خانمتو داشته باشن؟؟مگه شما با همشون بودی؟توهین کرده اونم خیلی بیشرمانه

اصلا مامانش به چه حقی همچین تهمتی به شما زده؟ببخشید ولی تلویحا شمارو ..کرده،یعنی چی که به پسرش گفته ...

دقیقااا

دردم از همینه انقد ک از دیشب تاحالا ناراحتم برای این قضاوت مامانش😔

حقو بهم داد و با مامانش حرف زد و گف مامانم گفته من قصدی نداشتم

هه اره خب مشخصه ک اینطوری میگه قصدی نداشتم😑

الان چیکار کنم