2777
2789
عنوان

زگیل ریز روی صورت

6077 بازدید | 20 پست

خانما شاید برای شما هم پیش اومده روی صورت یا بدنتو زگیل های ریز بزنه.الان واسه من روی پلکم زده چجوری میتونم بردارمشون؟روی پلک رو لیزر میکنن؟راهکار دارید؟

زگیل رو گردنمه(بود) برو داروخونه یه اسید میده پودر نیکنه من با اون زگیلم نابود شد

من عادت دارم اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم.😗 پس اگه یه دفعه از اخلاقم ناراحت شدی، یه نگاه به شعور خودت بنداز.😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روی پلک هم میشه زد؟

نمیدونم فک کنم آره ولی خیلی بایدمواظب باشی پوست رو میسوزوند

من عادت دارم اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم.😗 پس اگه یه دفعه از اخلاقم ناراحت شدی، یه نگاه به شعور خودت بنداز.😏 
درجا از بین میبرد؟یا باید چند بار میزدی؟

نه من یک ماه طول کشید روزی دوبار

[QUOTE=125311773]نه من یک ماه طول کشید روزی دوبار[/QUOTE اوووووه چه طولانی.این دفعه اگه داشتی سر ...

ععههه امتحان میکنم پس

چطور از سرکه سیب استفاده کردی.

یه تیکه خیلی کوچیک پنبه اندازه زگیلت رو سرکه ای کن خیس شه سرکه سیب.بعد بچسبون به چسب نواری بعد بچسبون پنبه رو با چسب رو زگیلت.بذار چند ساعت بمون.یکی دو روز اینکارو کنی خشک میشه کنده میشه