2777
2789
عنوان

با این گرونی ها میشه خونه خرید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 184 پست
آره می شه عزیزم 80 هم وام بگیر اگر تونستی بده مستاجر اگر شرق تهرانی یه 50 متری می تونی تو شهرک کاروا ...

من هرجای تهران بشه میخرم

زورم میزنم

با وامم با فروش طلا یا ماشینمون

سقف داشته باشم میتونم خورد خورد همه رو بگیرم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
 از امور مجربه توسل به امام جواد علیه السلام میباشد . آن را ۱۴ مرتبه در ۹ روز بخوانید برای رسید ...

مرسی عزیزم اینم خوندم

از اینترنت همشو در آوردم ولی هنوز جواب نگرفتم😔

فقط چله ها رو انجام ندادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرجای تهران بشه میخرم زورم میزنم با وامم با فروش طلا یا ماشینمون سقف داشته باشم میتونم خورد خو ...

عزیزم بعد از هر نماز 14بار ذکر یا جواد الائمه بخون منم امسال حاجت خونه  گرفتم ازشون

عزیزم پردیس میتونی بخری با300میلیون مسکن مهر فاز11من خودمم یک ماه پیش خونه خریدیم طلاهامو کامل فروختم 100تومن پدرشوهرم کمک کرد الانم چک داریم دستش میخوایم ماشینمون و بفروشیم و قرض کنیم چکا رو بدیم البته من فاز3 خریدم440تومن مسکن مهر

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم ولی اشتباه بزرگی کردی, من خودم الان خونه خریدم ی خورده طلا دارم ,ب شوهرم ا ...

آره ولی همسرم قبول نمیکرد که خونه رو اول بفروشه

میگفت معامله کنیم اول طلا رو بفروشیم بعد خونه رو

بخدا کل زندگیم استرس شده نه لذت اون خونه کشیدم...استرس و افسردگی گرفتم...به غلط کردن افتادیم

کرونام یه استرس جدید

نمیدونم چرا زنده ام

آره ولی همسرم قبول نمیکرد که خونه رو اول بفروشه میگفت معامله کنیم اول طلا رو بفروشیم بعد خونه رو ب ...

عزیزم انشالله سالم باشی, غصه نخور توسل کن ب امام رضا و امام جواد. من خودمم ی ضرر اینجوری کردم اول زندگیمون, طلاهام اگر بودن الان 200،300میلیون بود, همشو مفت از دست دادم.. ی دعایی هست برای فروش خونه اونو بزار تو خونتون

انشاالله. کجا خریدید؟ 

غرب تهرانیم عزیزم سمت آریا شهر و اونورا

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
عزیزم انشالله سالم باشی, غصه نخور توسل کن ب امام رضا و امام جواد. من خودمم ی ضرر اینجوری کردم اول زن ...

توسل کردم اونقدر صلوات و یا جواد الامه ادرکنی گفتم گلوم درد میکرد ۱۴۰۰۰ رو تو دو روز گفتم

خیلی دلم شکسته اینهمه توسل و جواب نگرفتن خیلی داغونم کرده

نوشته بودم راستش دیشب همشو برداشتم با زعفرون و گلاب نوشته بودم تمام دعا ها رو ولی الان میگم اگه خدا خودش بخواد درست میشه نخواد به اینا نیست😔

خوندم چند بار ولی هیچی به هیچی

منم از شهریور شروع کردم ب خوندن ذکر جواد الائمه بعد از نماز, ی بار ناامید شدم گفتم اینقدر میگم ک این در باز بشه و حاجتمو بگیرم, دو هفته پیش در کمال ناباوری خونه خریدم, توکل کن ب خدا

منم از شهریور شروع کردم ب خوندن ذکر جواد الائمه بعد از نماز, ی بار ناامید شدم گفتم اینقدر میگم ک این ...

مبارکتون باشه

نمیدونم خیلی حالم گرفتس

توکل به خدا انشالله حل میشه امروز سه نفر میان ببینن

اکثرشون میان میپسندن میگن امشب یا فردا زنگ میزنیم ولی خبری ازشون نمیشه

یا پولشون کمه و وام میخوان

امروز سه نفر بیان دعا کن یکیش شرایطو داشته باشه و بفروشیم

هی... قدیم اینجوری نبود ک طرف کارگری میکرد بعد 7 8سال میتونست یه خونه کوچیک پایین شهر بخره الان پ ...

عزیزم با پول پیش من پایین شهرم خونه برا اجاره حتی پیدا نمیشه...دیگ خودت فکر کن.فقط۱۵تومن پول پیش داریم😁

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک