الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم پردیس میتونی بخری با300میلیون مسکن مهر فاز11من خودمم یک ماه پیش خونه خریدیم طلاهامو کامل فروختم 100تومن پدرشوهرم کمک کرد الانم چک داریم دستش میخوایم ماشینمون و بفروشیم و قرض کنیم چکا رو بدیم البته من فاز3 خریدم440تومن مسکن مهر
آره ولی همسرم قبول نمیکرد که خونه رو اول بفروشه میگفت معامله کنیم اول طلا رو بفروشیم بعد خونه رو ب ...
عزیزم انشالله سالم باشی, غصه نخور توسل کن ب امام رضا و امام جواد. من خودمم ی ضرر اینجوری کردم اول زندگیمون, طلاهام اگر بودن الان 200،300میلیون بود, همشو مفت از دست دادم.. ی دعایی هست برای فروش خونه اونو بزار تو خونتون
منم از شهریور شروع کردم ب خوندن ذکر جواد الائمه بعد از نماز, ی بار ناامید شدم گفتم اینقدر میگم ک این در باز بشه و حاجتمو بگیرم, دو هفته پیش در کمال ناباوری خونه خریدم, توکل کن ب خدا