2777
2789
عنوان

خنده دار ترین فیلم ایرانی که دیدین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 38261 بازدید | 26 پست
یعنی ببینی میفهمی فیلم کمدی چی هست

عه پس دان کنم دیگه ؟ منم فیلم زهرمارو بهت پیشنهد میکنم تنها فیلمی بود که خندیدم باهاش

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
اوله اول هزارپار دوم باز هزارپا😂  سوم تگزاس۲ اینم خیلی خمده دار بود چهارم رحمان ۱۴۰۰

مرسسسییی عززیزم

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه پس دان کنم دیگه ؟ منم فیلم زهرمارو بهت پیشنهد میکنم تنها فیلمی بود که خندیدم باهاش

اونو دیدم اولاشو 

دوست نداشتم ندیدم دیگه

واسه خونه دار شدنمون لطفا یدونه صلوات بفرستین ممنون عزیزان 💜💜💜💜
اونو دیدم اولاشو  دوست نداشتم ندیدم دیگه

وااااااییی خیییلللیی عالیه اولش منن فک کردم بره برو فقط ببین جررر میخوری از خنده

گشت ارشاد ۲

تگزاس ۲ (تقریبا جدید و من خیلی خندیدم دو بار دیدمش)

ایکس لارج

خجالت نکش هم فقط بار  اولش برام خوب بود بعد عادی شد

ولی اون دوتا اولی ها خیلی خوبن

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
این ۳تارو حتما ببین

حتماااا فدات بشم همیشه دلت شاد باشه گلللمم

سالهای دور از خانه

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.