2777
2789
عنوان

بسه بسه بسه!

309 بازدید | 21 پست

تاپیک کرونا ببینم گزارش میزنم

مگر برای اطلاع رسانی و رعایت بهداشت

عزیزای من بس کنید

کرونا اونقدری خطرناک نیست که این انرژی منفی و ترس شماخطرناکه

بهداشتو رعایت کنید، دست و روبوسی نکنید، با ماسک جاهای شلوغ ببرید و ترس نسازید برای خودتون درست میشه..

لطفا❤❤❤❤❤

لطفا برام صلوات بفرستین💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم کل نفس تنگی دارم، از اول پاییز تا الان کارم شده سرفه ولی انقد نمیترسم اگه بعضیا انقد انرژی منفی ندن...

باور کنید ترستون شما رو میکشه نه کرونا

لطفا برام صلوات بفرستین💙

ببخشید درک نمیکنم خوب نرید تو تاپیک کرونا یا اگه مثل الان من اشتباهی رفتین و تو عنوان نبود برگردین بیرون ب همین راحتی!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
من خودم کل نفس تنگی دارم، از اول پاییز تا الان کارم شده سرفه ولی انقد نمیترسم اگه بعضیا انقد انرژی م ...

اگه فهمیدن من اسممو میذارم اصغر پلنگ😑😑😑

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
ببخشید درک نمیکنم خوب نرید تو تاپیک کرونا یا اگه مول الان من اشتباهی رفتین و تو عنوان نبود برگردین ب ...

عزیزم بحث من اینه تشویش اذهان عمومی کار درستی نیست!

لطفا برام صلوات بفرستین💙
عزیزم بحث من اینه تشویش اذهان عمومی کار درستی نیست!

اینکه باه درسته  

منظورم این بود ناراحت نشو الکی 😘

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️