2777
2789

کپسول no flu رو از داروخونه تهیه کنید بخورید روزانه دوبار.عملکردش مث واکسن پیشگیری کننده هست.نت بزنید درموردش بخونید.سیستم دفاعی بدنو بالامیبره.حاوی ویتامین سی زینک زنجبیل و دارچینه.من خودم علائم آنفولانزا داشتم تا دو سه روز خوردم کاملا برطرف شد

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

الان عکسشو میزارم و قیمت مناسبی داره همه میتونن تهیه کنند

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرونا ویروسه 

زنجبیل و دارچین گرمیه برای عفونت 

ای خدا....

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
کرونا ویروسه  زنجبیل و دارچین گرمیه برای عفونت  ای خدا....

شما باور نکن.ولی اگ برات مهمه نگیری بخر بخور.من ب کل اقوام گفتم همه گرفتن استفاده میکنند

این ویروس جهش یافته اس هیچی نمیتونه جلوشو بگیره 

عزیز پیشگیری کننده و سیستم دفاعیو بالامیبره ک مبتلا نشی

خانمای عزیز من وظیم بود اطلاع رسانی کنم

واقعا؟؟؟؟؟؟؟

آره فقط 6000تومن هست ولی واقعا کاربرد بالایی داره بزن نت بخون

تو شیردهی میشه مصرف کرد

توی نت بزن.فک میکنم بشه استفاده کرد

شما باور نکن.ولی اگ برات مهمه نگیری بخر بخور.من ب کل اقوام گفتم همه گرفتن استفاده میکنند

دوست عزیز ممنون که بفکری 

اما منطقی فکر کن 

کرونا ویروسه......... ویروس 

نه باکتری نه میکروب... که با داروها و گیاهان ضدعفونی کننده ازبین بره 

الکی هم دارو نخورید

چون بدنتون‌رو نسبت‌به داروها قوی میکنید درصورت نیاز به دارو بدنتون جواب نمیده

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
دوست عزیز ممنون که بفکری  اما منطقی فکر کن  کرونا ویروسه......... ویروس  ...

من نمیگم ازبین میره.میگم پیشگیری کننده است. و اینکه سیستم دفاعی بدنو بالا میبره ک در مقابل بیماریهای نظیر سرماخوردگی آنفولانزا و کرونا بدن محکم باشه و زود تسلیم نشه.وگرنه من ک منظورم نیست من کپسول درمان کرونارو اختراع کردم.دقیق بخون ببین حرفام واقعا بی منطق هست؟