کپسول no flu رو از داروخونه تهیه کنید بخورید روزانه دوبار.عملکردش مث واکسن پیشگیری کننده هست.نت بزنید درموردش بخونید.سیستم دفاعی بدنو بالامیبره.حاوی ویتامین سی زینک زنجبیل و دارچینه.من خودم علائم آنفولانزا داشتم تا دو سه روز خوردم کاملا برطرف شد
ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوست عزیز ممنون که بفکری اما منطقی فکر کن کرونا ویروسه......... ویروس ...
من نمیگم ازبین میره.میگم پیشگیری کننده است. و اینکه سیستم دفاعی بدنو بالا میبره ک در مقابل بیماریهای نظیر سرماخوردگی آنفولانزا و کرونا بدن محکم باشه و زود تسلیم نشه.وگرنه من ک منظورم نیست من کپسول درمان کرونارو اختراع کردم.دقیق بخون ببین حرفام واقعا بی منطق هست؟
ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢