2777
2789

مثلا من یادمه یه دوره ای هرکی ست خونش کرم قهوه ای بود خیلی خونه ی مدرنی حساب میومد

یا آینه کنسول بلنداااااا که دورشون کلی گل طلایی دارن(مامانم داره و عاشقشه)😅

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

یه مدل آباژوراا بودن خمیده بودن میومد بالای مبل شکل گل بود کله ش

اوناااا هم من هرجا میدیدم میگفتم من ازدواج کردم یکی از اینا میخرم خیلی باکلاسه😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلدوزی روی تلویزیون های قدیمی 

جلد پنکه 

جلد رادیو

جلد کوفت

جلد درد 

نمیدونم چرا همه چی رو جلد میکردیم با پارچه .

نشانه ی تمیزی و کدبانوگری بود

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
یه مدت لیوان پایه فیلی و یه مدت لیوان رنگ دودی 😂 مبل استیل هم اوایل که اومده بود خیلی کلاس داشت&nb ...

آااااره خونه هایی که اوپن بودن😐😂

ما اشپزخونمون اوپن نبود بعد همش میشستم فکر میکردم اگه این دیواره رو نصفشو خراب کنیم اوپنش کنیم خیلی خوب میشه هااا چرا مال ما اوپن نیست😂

ی مدت بعدشم ک پرده های طرح گل و بوته مد شد میکشیدن جلو اوپن ک اشپزخونه پیدا نشه😅

آااااره خونه هایی که اوپن بودن😐😂 ما اشپزخونمون اوپن نبود بعد همش میشستم فکر میکردم اگه این دیواره ...

من الان ارزوم خونه ای هست که آشپزخونه ش یه اتاق باشه . بزرگ. در و ببندم و در سیطره ی خودم باشه . 

رنگی رنگی کنم همه چی رو . 

اونجا آشپزی کنم بشینم تنها باشم کتاب بخونم و..‌‌

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
گلدوزی روی تلویزیون های قدیمی  جلد پنکه  جلد رادیو جلد کوفت جلد درد  نمیدونم چرا ...

مادر شوهر من هنوزم ی دستمال سفید داره روشونوگلدوزی کرده خودش هر سری منو میبینه میگه اینارو خودم درست کردما😂😅 و باافتخار پهنش میکنه رو چرخ گوشت