2777
2789

سلام.

بچه هامن دیشب خواهرم پیشم بودبعداومدنی دم درپاشوگذاشت پادری دم دروداخل اومدباهمون جورابا اومدروی تختم که همون لحظه شسته وتازه انداخته بودم😢

انقدرسنگینه‌وگل‌ومنگل اویزون داره به زوربادست شستم...توماشین نمیشه بشورم...الان خیلی شک دارم‌کثیف شده یعنی؟ب حدی روروتختیم حساسم خدامیدونه...

نمیتونستمم به خواهرم بگم هم ازم بزرگتره هم دوسش دارم ..

چکارکنم بازبشورم؟؟؟

من خیلی وسواس دارم الانم که حامله به جنون رسیدم قشنگ😔😔

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

همش میگم‌نکنه کثیفه....قدرت شستنشم‌ندارم به هیج وجه بااین شکم😔

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم اب کلر داره خودش ضدعفونی میکنه من که اینقد وسواسم دیگه مثل تو نیستم من درز پنجره ها رو با گوش پاکن تمیز میکنم هود و یخچال و اینا رو هم با اسپری الکل ولی دیگه کف خونه رو نمیشه کاریش کرد مهمون رعایت نمیکنه ممکنه بیاد دو مبل و تخت

اين بها دادن به تميزي نيست ... اين وسواس فكري و مشكل رواني محضه ... براي نجات خودتونم كه شده به فكر ...

استارتر به حرف این کاربر توجه کنید.خودتون را از بین میبرید با این وسواس ها🌷🌷

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من اسپری الکل خریدم میزنم اینجور مواقع

اتفاقاازاونم زدم..روم‌نشدبگن‌گفتم‌میگن خل شدم😔الان دیگه خیالم راحت باشه

بیخیال دیگه خودتو اذیت نکن 

منم خوشم نمیاد کسی با لباس بیرون بره رو تختم

درواقع خوشم نمیاد هیچکس جز خودم و همسرم دست بهش بزنن

ولی حالا که بارداری رو تختی ساده که یه لایه پارچه باشه بخر هرهفته بشور تمیزتره 

استارتر به حرف این کاربر توجه کنید.خودتون را از بین میبرید با این وسواس ها🌷🌷

چشم..😔😔

نه عزیزم اب کلر داره خودش ضدعفونی میکنه من که اینقد وسواسم دیگه مثل تو نیستم من درز پنجره ها رو با گ ...

با گوش پاک کن ؟!

خدایا نکنین این کارا رو با خودتون به خدا هلاک میشین ...🤤🤤🤤🤤

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))