2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم روانیمون کرد از بس اومد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 5676 بازدید | 190 پست
نهجوست من يه مجت خيلي از مهربونيم استفاده كرد  الباه نوش جونش  ولي هب من چكار كنم اون قس ...

وای این دیگ وضعش خرابه یاد اونایی افتادم ک مجلس عروسی میخورن کیفاشونن پر میکنن چون فکر میکنن ک چون سرمیزه یعنی همش واسه اوناس😂

عزیزم‌محاااااله بخوای رک باهاشون صحبت کنی و بهشون بر نخوره!!معلومه خودت و شوهرت زبون آنچنانی ندارین ...

دارم قسم میخورم😁 بخدا مستقیم بهشون میگین اما اونا ب روی خودشون نمیارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا باورم نمیشه ادم دراین حد پرو

اتفاقا من باورم نمیشه ادم در این حد مظلوم و بی زبون خوشبختانه شوهرتم خسته  شده از شون پرتشون کنین بیرون درم روشون باز نکنین اسلحه روسرتون نذاشتن که

پدر شوهرم از دومادش بدش میاد گفته پاشو اینجا بزاره بد نیبینه حتی خونه ماام میان پدر شوهرم دعواشون م ...

عجب😔 تعطیلات برو خونه مامانت

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....
واقعا راست میگی یا اسگلمون کردی؟مگه همچین ادمایی هستن؟ تازه شمام هیچیشون نگی  بنظرم مارو اسگل ...

اره هستن من باهشون سر وکار دارم بخدا من شماره همشون حذف کردم به تک تکشون سر یه جریان خیلی وحشتناکی که درست کردن واسه م گفتم تا قیامت من مردم واسه شما تموم شدین واسه م بخدا دوباره بلند شدن اومدن یعنی موندم تو خلقت این ادما 

همه ارزویم اما  چه کنم که بسته پایم......کاربر ریوارم منتظرم از تعلیق دربیام

وای توروخدا یجوری بهشون بفهمون من همش دارم حرص میخورم اخرش چی میشه و میخوای باهاشون چیکارکنی اخه اینجوری که شما بهشون رو دادی و اینا خوشبحالشونه بعید میدونم حالاحالاها ول کن خونتون بشن 

دخترم همه ی زندگیمه 
اخه من باشم خواهروهرمو صدا میکنم میگم ببخشید عزیزم خیلی کلنجلر رفتم این حرفو بهت بزنم یا نه اخه ترسی ...

گفتم بخدا زد زیر گریه و سلیطه بازی همه رو انداخت ب جون من منم کم نیاوردم مقاومت کردم دو ماه بعد همون آش همون کاسه

وای این دیگ وضعش خرابه یاد اونایی افتادم ک مجلس عروسی میخورن کیفاشونن پر میکنن چون فکر میکنن ک چون س ...

اره واسه همين گفتم الان غرور ندارن ملت...

همش اينور اونور پلاسن كه خرحاشون كمتر شه 

خانواده همسر منم اوايل عقدمون اين بودن 

هرحا ميرفتيم دنبالمو.ن بودن 

جمعشون كردم 

كلا خونم رفت امد خاصي نيس جاييم دعوت باشم به بهونه اي دعوت ميكنم جبران شه 

نگن فقط خورىدن بلده 

دقیقا تا ساعت 2:15 دیقه هی ام زنگ میزدن

واقعا شوهرت باید مستقیم بگه بهشون. خیلی جدی، ناراحتم شدن، شدن. زندگی شما که نباید بهم بریزه

اصلا خواهرشوهرت با شوهرش چرا نمیرن خونه مادرش اینا؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اخه من باشم خواهروهرمو صدا میکنم میگم ببخشید عزیزم خیلی کلنجلر رفتم این حرفو بهت بزنم یا نه اخه ترسی ...

نمیرن با بیل وکلنگ دنبالشون کن نمیرن چون من تجربه کردم بخدا من حجاب دارم فکر کن تابستون با روسری ولباس استین دار بخدا کولرمون یه دریچه داریم میخوابن جلوش منم شرشر عرق میریزم ه جورم گفتم بی اثر ،دومادشون میره حموم لباس زبرش توی تشت حموم میشوره میبره جلو چشم همه میندازه رو بند با یه رکابی میگرده بخداشوهرم جلو خواهر ومادرش اینکار نمیکنه

همه ارزویم اما  چه کنم که بسته پایم......کاربر ریوارم منتظرم از تعلیق دربیام