2777
2789

بچه ها من عروسیم فروردین ۳ هس روزه پریودیمم میفته اونموقع این ماه یک شدم میگم چی بهتره میخام برای زود شدن پریم بخورم

قرص اورژانسی زود تاثیر داره یاشربت قاعدگیو و رازیانه کدومش 

میخام یه هفته جلو بزنههه تروخدا راهنماییم کنین من درده شدیدی دارم نمیتونم کنار بیام😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم بایدبندازی عقب جلوکه نه میریزی بهم فک کنم قرص بخدری وادامه بدی وقطع نکنی بعدعروسیت نخوری دیگه البته حتنایه مامابروهمینحوری نه

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
من درد داره پریودی دو سه ماهی ld خوردم یکم جابجاش کردم موعدم

الان من وقته خاصی ب عروسیم نمونده یه ماه مونده چیکا کنممم میخامم جلو بندازم راحت بشمم کدومش زود فایده داره

الان من وقته خاصی ب عروسیم نمونده یه ماه مونده چیکا کنممم میخامم جلو بندازم راحت بشمم کدومش زود فاید ...

هیچی دیگه باید بخور بسته رو کامل ادامه بدی تا خود عروسی قطع نکن بعد عروسی قطع کن ولی خب ضرر داره

ال دی بخور آخر اسفند قطع کن پری شی تا اون موقع تموم شه

برا بعضی ها میگن تمیشه اخه😔😔😔دیر کردددممم اهههه من چ بدونم اخه جابجا شد خو تو ۲۴ میشدم ۱ هفته تاخیر زد ۱ شدم 

😔😔😔خو چیکا کنم اخه مجبورمممم کلا حالم خیلی خراب میشه اونموقع

من دردام خیلی شدید بود جوری که مسکن تزریق میکرد ولی وقتی ال دی بخورم اون ماه بدون درد پریود میشم میخای بخور این ماه حتی پریودم بشی درد نداری