2777
2789
عنوان

**کیا کل کارهای عیدشون مونده؟؟؟😓😓**

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 109 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش کارداره نمیتونه که هرروز منوببره بیاره

عزیزم یه راهی پیدا کن بتونی بری بیرون از خونه...باید ببینی آشنایی کسی کلاس خیاطی نقاشی بافتنی چیزی نداره که اعتماد کنه بری پیشش....یا کسی باشه ببرتت بیارتت... اگر هم از حجابت ناراضیه طبق خواسته اش تغییر کن... اینها رو به خاطر این نمیگم که بهش حال بدی😷 فقط برای این میگم که بتونی از خونه بیرون بیای و کم کم بتونی اعتماد بنفس و استقلال پیدا کنی... بعد هم انقدر خودت زرنگ میشی که کسی نمیتونه اینطور تحت فشارت بذاره...

هرجوریه از خونه بیرون برو...

من خیاطی و ارایشکری رو بهت پیشنهاد میدم...هم هنر خوبین هم درامد زا .. هم مدام خانمها به این جور جاها رفتوامد دارن کم کم زرنگ و با سیاست میشی....اگر سوهرت درست شد که خودش هم به چشم دیکه ای میبینتت و حواسشو بیشتر جمع میکنه....اگر درست نشد هم حداقل صاحب اختیار خودت میشی و کافیه اراده کنی که زندگیتو چطور راه ببری...

اونوقت ببین همین پدر مادرت هم بخاطر استقلال و درامد و جایگاهت چطور دورت میچرخن...

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150