2777
2789
عنوان

چیکار کردم من با زندگیم؟ 😭😭

1171 بازدید | 62 پست

فک کردم دیگه راحت شدم، خوشبخت شدم نمیدونستم از چاله در اومدم افتادم تو چاه!

چقد خسته م از این زندگی چقد بی انگیزه و افسرده شدم 

دارم با مردی زندگی میکنم که همسر اولش مامانشه 

همه انتخابای زندگیم شده بین بد و بدتر 

باید باج بدم به میل خودش و خانواده و فامیلاش رفتار کنم تا فقط بهم احترام بزارن!

هیچوقت نتونستم با خیال راحت بگم یه چیزی رو نمیخوام انجام بدم 

وقتی مادرش زنگ میزنه برای ناهار دعوت میکنه هر حالی داشته باشم، مریض باشم یا بی حال فرقی نداره جرات ندارم بگم نمیخوام بیام چون خانم ناراحت میشه و شوهرمم طرف مامانشو میگیره 

همه زندگی من شده به میل این خانم زندگی کردن وگرنه زندگیمو جهنم میکنه

البته همینجوریشم تو بهشت زندگی نمیکنما، فرقی به حالم نمیکنه در هرصورت یه جور قراره عذاب بکشم

فقط میتونم بگم خداصبرت بده همین😐

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شوهر بد و لعنت کنه  شوهر اگه شوهر باشه بلده چجوری مادرشو کنترل کنه

👍👌

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
اگه می تونی دور شو ازش دختر خاله من مادرشوهرش این شکلی بود کلا رفتن از اون شهر و به آرامش رسید

شوهر باید بخواد عزیزم که نمیخواد 

مگه میتونه مامان جونشو تنها بزاره