marzii3 مدیر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 5282 عنوان میشه برام یه آرزو بکنید؟!¡¿😁😁 | مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 40 پست همین دیگه برام یه آرزو بکنید😊😊😊با سپاس فراوان😎 🌷🌷🌷🌷🌷 ❤️💫یارَفیقَ من لا رَفیقَ لَهُ 💫❤️. 🥀 1398/12/02 | 11:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marzii3 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 5282 سلامتی عشق و ثروت همه رو یه جا خودت و عزیزانت داشته باشین این بهترین دعای من در حق خودم و دیگ ... آمین ❤️💫یارَفیقَ من لا رَفیقَ لَهُ 💫❤️. 🥀
شیییلاااااااا عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 1789 😂😂😂 امیدوارم تا فردا اراده کنی واسه کاهش وزن و اندام زیبا😁 دعا کن تا چند ماه ادامه بدم ارادمو از دست ندم تا لاغر شم عزیزم
marzii3 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 5282 دعا کن تا چند ماه ادامه بدم ارادمو از دست ندم تا لاغر شم عزیزم موفق میشی عزیزمفقط به اون لباسای خوشکلی که قراره بپوشی فکر کن😁😁من دنبال اینم یکم چاق بشم😂 ❤️💫یارَفیقَ من لا رَفیقَ لَهُ 💫❤️. 🥀
مهساپرنس عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 433 ایشالا در کنار سلامتیت همیشه آرامش داشته باشی😍🌹 دوستان میشه برای اینکه ب حاجت دلم برسم برام ی صلوات بفرستین؟ ممنونم🙏😍 امیدوارم هرکی امضامو خوند ب حاجت دلش برسه❤🤗
marzii3 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 5282 ایشالا در کنار سلامتیت همیشه آرامش داشته باشی😍🌹 آمینان شا ءالله که به حاجت دلت برسیبرات صلوات فرستادم ❤️💫یارَفیقَ من لا رَفیقَ لَهُ 💫❤️. 🥀
مهساپرنس عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 433 آمین ان شا ءالله که به حاجت دلت برسی برات صلوات فرستادم خیییییلی ممنونم😍😍😍همچنین شما🌹🌹 دوستان میشه برای اینکه ب حاجت دلم برسم برام ی صلوات بفرستین؟ ممنونم🙏😍 امیدوارم هرکی امضامو خوند ب حاجت دلش برسه❤🤗
چلیپا_جان عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 3393 دخترم الهی که اونقدر خوشبخت و عاقبت به خیر باشی که هیچ وقت حسرت کسی رو نخوری خدایا تمامه دختران سرزمینم رو غرق خوشبختی و شادی کن انچنان که هیچ وقت وقته حسادت کردن و حسرت خوردن نداشته باشن میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟
marzii3 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 5282 دخترم الهی که اونقدر خوشبخت و عاقبت به خیر باشی که هیچ وقت حسرت کسی رو نخوری خدایا تمامه دختر ... الهی آمینخیلی خیلی ممنون بابت دعاتون حس کردم مادرم برام دعای خیر کرد😢ان شاءالله که سلامت و سرزنده باشین در کنار همسر و فرزندانتون😊هر چی که خیره همون واستون پیش بیادصلوات فرستادم ❤️💫یارَفیقَ من لا رَفیقَ لَهُ 💫❤️. 🥀
شیییلاااااااا عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 1789 موفق میشی عزیزم فقط به اون لباسای خوشکلی که قراره بپوشی فکر کن😁😁 من دنبال اینم یکم چاق بشم😂 هرچی فک میکنم نمیشه الان دوزاده سالع عید نوروز لباس نخریدم بخاطر وزنم یعنی اصلا لباس نمیخرم ی جورایی لباسای گله گشاد بقیه سالهاس هی تنمه