2777
2789

میخوام رنگ مش و استخوانی بزارم اما بلد نیستم آرایشگر قسمت پایین موهامو سوزوند کمی کوتاه کردم اینبار میخوام خودم بزارم ولی وارد نیستم چه موادی باید استفاده کنم ؟

تو خونه فقط میشه رنگ ساده گذاشت 

اونم بده خواهری کسی انجام بده 

دکلره که نمیشه تو خونه کسیم باید باشه دستش تند باشه و جا نذاره جایییو 

مش که دیگه در حد دیپلم یا وردست ارایشگرباید بلد باشه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریشه موهام مشکی که رنگ طبیعی خودمه پاییناش قهوه ای 

شکلاتی روشن با شرابی روشنو قاطی کن بزار 

قشنگ میشه اگه شرابی دوست داری 

دوست نداری 

شکلاتی خالی بزار 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

اصلا نکن اینکارو ارایشگر نتو نسته اونوقت خودت میتونی

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
اول باید موهاتویک دست کنی بعدازکلاه دربیاری وبی رنگ کنی وبعدرنگساژ بزنی این کارتوخونه نمیشه واشتباه

عزیزم خیلی الان انجام میدن تو خونه گفتم منم امتحان کنم چه رنگساژی بزنم