2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از گردن میزد ب کتفم...طبیعیه...عظلات تو بارداری شل میشن درد میگیره

منم اینطوری هستم میزنه کنار گردنم...زیر گوشم جلو گردنم.....یه بار سمت چپ یه روز سمت راست....

خدایاااااباتمام وجودم میخوام بگم شکررررررت😍😍برای سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستین
از گردن میزد ب کتفم...طبیعیه...عظلات تو بارداری شل میشن درد میگیره

دیگه چ علائمی داشتی عزیزم....بالا چندبود؟چندهفته رفتی سنو تشکیل قلب

دیگه چ علائمی داشتی عزیزم....بالا چندبود؟چندهفته رفتی سنو تشکیل قلب

بتام یه روز بعد پریود ۵۷۰ بود...۷ هفته و سه روز رفتم قلب...من کشاله رونم یطرف شدید درد میگرفت..گردنم و پشتم گاهی اوقات درد میگرفتم..تشنم بود همش..کلا هر کی تو بارداری یه طوره

بتام یه روز بعد پریود ۵۷۰ بود...۷ هفته و سه روز رفتم قلب...من کشاله رونم یطرف شدید درد میگرفت..گردنم ...

طبق پری ۷ هفته و سه روز بودی ؟طبق آخرین پریودت؟؟یعنی ۵۲ روزت بود؟؟؟؟تو شنود و گفت چند هفته ایی؟طبق سنو

بتام یه روز بعد پریود ۵۷۰ بود...۷ هفته و سه روز رفتم قلب...من کشاله رونم یطرف شدید درد میگرفت..گردنم ...

وای منم ب شدددددددددت تشنم میشه وخیلیییییییی اب میخورم

طبق پری ۷ هفته و سه روز بودی ؟طبق آخرین پریودت؟؟یعنی ۵۲ روزت بود؟؟؟؟تو شنود و گفت چند هفته ایی؟طبق س ...

اره عزیزم...طبق پریود رفتم..سونو وپریودم فرق ندارن..متوجه نشدم تو شنود و گفت یعنی چی

اره عزیزم...طبق پریود رفتم..سونو وپریودم فرق ندارن..متوجه نشدم تو شنود و گفت یعنی چی

من نرفتم موندم ببینم کی برم ...آخرین پری من ۱۶ خرداد بوده ...ینی طبق پری فردا ۷ هفتم تمام میشه پیرم تو ۸هفته

میخای خیالت راحت شه بازم اون هفته صبر کن

والا احتمالا همین هفته آینده میرم........راستی عزیزم بچه اولته؟؟؟بیشتر کجای شکمت حسش میکنی